24.09.2013

Israel ser ud til at måtte stå alene mod Iran.

Fra Endtimeheadlines/
24. september 2013.

Dette års Generalforsamling i FN går ind i en kritisk fase tirsdag. Der vil være en tale af Præsident Barack Obama samt den første optræden på verdensscenen af Irans nye præsident, Hasan Rouhani, der forventes at forsøge at overbevise Vesten om den Islamiske Republiks fredelige hensigter.

Idet diplomatiet går ind i en fase af afgørende betydning i New York, synes USA og Storbritannien villige til at optø forbindelserne med det Islamiske regime efter Rouhani’s, charmeoffensiv. Han har i de seneste dage været ivrig efter at vise sit regimes tilsyneladende vilje til et kompromis i det nukleare dødvande med Vesten.

Israel står alene i sin afvisning af Rouhani’s fredstilbud, og argumenterer, at Rouhani blot giver det skrupelløse regime, der stadig er opsat på at anskaffe atomvåben, et venligere ansigt udadtil.

"Irans forhandlingsstrategi er helt i overensstemmelse med Rouhani’s politik: At smile og berige," fastslog et internt Israelsk regeringsdokument, som dukkede op tirsdag. More
---------------------------------------------------------------------------------------
"Gud, vær ikke tavs, vær ikke stum og stille, Gud! Se, dine fjender larmer, dine modstandere løfter hovedet. Mod dit folk udtænker de snedige planer og lægger råd op imod dem, du værner. De siger: Lad os udslette dem som folk, så Israels navn ikke nævnes mere." Salm 83:2-5. ---------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden:
Hvordan ville en Iransk-Israelsk nuklear skudveksling se ud?
Netanyahu instruerer Israelske delegerede om at gå ud under Rouhani's tale.