30.09.2013

Obama til Rouhani: ”Må Gud være med dig.”

Fra News that matters
30. september 2013.

Amerikanske medier analyserer de ord, der blev brugt af Præsidenten ved afslutningen på en telefonsamtale med den Iranske leder.

"Hav en dejlig dag" – Sådan afsluttede den Iranske Præsident Hassan Rouhani sin telefonsamtale med USA’s Præsident Barack Obama, den første direkte kontakt mellem lederne af de to nationer i over tre årtier.

I en besked på Rohans Twitterside, som siden er blevet slettet, stod der, at Obama svarede på Persisk ved at sige "khodahafez" til ”farvel”. "Khodahafez’s" bogstavelige betydning er: "Må Gud være med dig."

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Endetidens religion vil være baseret på det kompromis, at "Gud er kærlighed". De fleste religiøse mennesker kan blive enige om, at "Gud er god, og at Han er god hele tiden".

Men hvad med Jesus?

Joh 3:36:
”Den, der tror på Sønnen, har evigt liv; den, der er ulydig mod Sønnen, skal ikke se livet, men Guds vrede bliver over ham.«

Jeg er helt sikker på, at Obama aldrig ville tale med Irans Præsident om den levende Messias. Blandt religiøse mennesker er enhver snak om Ham en dårlig begyndelse. Den bedste måde at håndtere Jesus på er at glemme alt om Ham, og lade Hans navn hvile i skyggen.

En Amerikansk semi-Muslim, der ønsker at velsigne en totalitær Iransk Præsident, er et godt eksempel på hykleri. De er begge "Gudsbespottere", og vil til sidst ende op i slutspillets Globale alliance. Denne alliance skal stå overfor dommen fra Israels Gud ved Hans Messias.