07.09.2013

USA har bomber, designet til at ”forstøve” kemiske og biologiske våben.

Fra Endtimeheadlines/
6. september 2013.

Hvis USA tager del i et militærangreb på Syrien, vil Air Force sandsynligvis bruge bomber, der specielt er designet til at ødelægge kemiske og biologiske våben.

Hvis det lykkes, vil disse våben "forstøve" lagre af dødbringende kemiske stoffer og stoppe partiklerne i utilsigtet at blive frigivet i luften.

Military.com rapporterer, at US Air Force har brugt år på at udvikle "bekæmpelsesvåben mod kemiske stoffer". Disse er designet til at ramme og ødelægge lagre af kemiske eller biologiske våben. En talskvinde fra Air Force fortalte på Forsvarets hjemmeside, at ammunitionen har fået navnet "PAW," eller Passive Angrebs-Våben, og "CrashPad" (omgående bekæmpelse af kemiske stoffer), som begge ville blive bragt af F-15 og F-22 jagerfly eller B-2 og B-1 bombefly.

Ifølge Forsvarsministeriets officielle dokumenter er CrashPad en højeksplosiv bombe, designet til at forbrænde kemiske stoffer, før de bliver skadelige.

"Når man rammer noget med høj hastighed, får man et ekstremt hurtigt glimt med utrolig varme i et begrænset område. Det kan forstøve alt i et lille område," siger Daniel Goure, Vicepræsident for tænketanken ”Lexington Institute” i Virginia, på hjemmesiden. Washington Times