14.10.2013

Netanyahu: Stå alene, og sig så til dem, at de kan gå deres vej!

Fra Endtimeheadlines/
14. oktober 2013.

I lang tid klagede verden over Israels barske forsikring om at beskytte sig selv mod Irans fremstilling af nukleare våben. Israel har – indtil videre – ikke handlet med et forsvarsangreb, men den Iranske fjende står stadig ved Israels dør, viet til Israels ødelæggelse.

Og i søndags kørte The New York Times en profil, fyldt med giftigheder om Israels Premierminister Benjamin Netanyahu. Man kaldte ham en "skinger" stemme, som er på et "messiansk en-mands-korstog" mod Irans nukleare våbenprogram, og sagde, at han "indtager en ensom holdning", og vil måske faktisk bevise, at han er den eneste tilregnelige mand i en verden, der er fyldt med vrangforestillende tåber.

Mere sandsynligt er det, at det kan betyde - ligesom så mange gange i fortiden - at det Jødiske folk står alene i farefulde tider. På verdensplan burde alle, der beskæftiger sig med Vestens sikkerhed, håbe på, at Netanyahu og Israel bliver på deres korstog for at forhindre Iran i at nå nuklear kapacitet.

Med en nar i Det Hvide Hus er det endnu mere afgørende. The New York Times profilen udtaler: "Hans kontorvæg er domineret af et kort, hvor Iran tårner sig op i midten. Iran har været Mr. Netanyahu’s prioritet — mange siger besættelse — siden 1996."

Et land ved Israels grænse, der åbent erklærer sin hensigt om at ødelægge den Jødiske stat, er absolut værdig til at besætte landets ledere. Tilregnelige mennesker respekterer og misunder dem, der forsvarer og beskytter deres folk. Det faktum, at Netanyahu indtil nu har afholdt sig fra at angribe Iran, burde tjene ham til ros fra de Liberale – men selvfølgelig, da han er Israels Premierminister, sker det ikke.

Den Jødiske Premierminister har ikke glemt, at Israel som nation er et moderne mirakel. Efter at seks millioner Jøder blev myrdet, mens verden stod og så på, blev en nation oprettet; men den har været omgivet af fjender, som har forsøgt at ødelægge den lige siden begyndelsen af dens eksistens. Det er mislykkedes gang på gang. More
-------------------------------------------------------------------------------------------
Tvekampen mellem David og Goliat: 1 Samuel kapitel 17.
"Og David sagde: »Herren, som reddede mig fra løver og bjørne, vil også redde mig fra denne filister.« Saul svarede David: »Så gå da, og Herren være med dig." 1 Sam 17:37.