06.10.2013

Rick Warren’s Islamiske kammerat.

Fra Watcherslamp/
5. oktober 2013.

Rick Warren Tweetede:
"Den legendariske Cat Stevens kom i dag forbi for at hilse på mig, mens jeg arbejdede på en prædiken herhjemme."
#PEACEtrain #Moonshadowpic.twitter.com/p7J7gJshyD

Hvem skulle tro, at Rick Warren og Yusuf Islam (Cat Stevens) var så tæt på hinanden? Sang de et par omkvæd af Cat’s Nasheed, der indeholder linjen: "Jeg beder til Allah om at give os sejr over Kuffarerne"?

Det er ingen overraskelse. Rick Warren har tidligere henvendt sig til Kongressen for det Islamiske Samfund i Nordamerika (ISNA), som har forbindelse med Hamas og Det Muslimske Broderskab. Han undskyldte overfor Muslimerne, men var ikke helt sikker på, hvad han undskyldte for. Og nu hænger han ud med Mr. PEACE Train (hvilket han selv henviser til i den ovenstående Tweet).

Hvad kan gå galt? Intet. Det er blot "dialog". Det er "tværreligiøs opsøgen." En ting, du kan være sikker på, er, at de ikke er i "dialog" om Yusuf Islams entusiastiske støtte til Ayatollah Khomeinis dødsfatwa imod Salman Rushdie for fornærmelse af Islam.

"Cat Stevens støtter kravet om Rushdie’s død," skrev Craig R. Whitney i New York Times den 23. maj 1989:

LONDON den 22. maj – Den musiker, der er kendt som Cat Stevens, sagde i et Britisk tv-program, der skal udsendes i næste uge: ”Jeg ville ønske, at det var ham selv, man brændte, i stedet for en dukke ved en demonstration.”

Sangeren, der tog navnet Yusuf Islam, da han konverterede til Islam, fremsatte bemærkningen under en paneldiskussion om Britisk reaktion på Ayatollah Ruhollah Khomeinis krav om, at Mr. Rushdie skulle aflives for angiveligt at spotte Islam i sin Bestseller roman, ''De Sataniske Vers.'' Han sagde også, at hvis Mr. Rushdie dukkede op ved hans dør og søgte hjælp, ''ville jeg ringe til nogen, der kunne gøre ham mere skade, end han ønsker.''

''Jeg ville prøve at telefonere til Ayatollah Khomeini og fortælle ham præcis, hvor denne mand opholder sig'', sagde Mr. Islam, der kikkede på en forsmag på programmet og i et interview sagde, at han stod ved sine kommentarer... Og for nylig bad han om sejr over Kuffarerne, mens han blev favnet af Rick Warren.

”Fredstoget, tag med fredstoget!”

Read more here.
-----------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: 'Allah' betyder "forbandelse" på Hebræisk - bare en tilfældighed?