30.11.2013

Breaking News fra Israel uge 49.


Vestlig sekularisme i Israel blandt største trusler.
Israelsk sekularisme, funderet på ånden fra den Vestlige Liberalisme, er ligeså stor en trussel mod Zionismen som Iran.
.
Antisemitisk bok säljs av svenska näthandlare
Ett nytryck av den antisemitiska boken "Sions vises protokoll" kan köpas via bland annat Adlibris och Bokia. I beskrivningen till boken ifrågasätts det också om innehållet verkligen är ett falsarium.
.
Hvordan siger man Antisemitisme på Europæisk?
EU’s Agentur for bekæmpelse af racisme har droppet sin definition af Antisemitisme og er nu ude af stand til at definere begrebet, sagde et talerør fra agenturet.
.
Bibeln är Israels största naturtillgång
JERUSALEM. Heliga platser är nästan den enda naturtillgången i Heliga landet. Turism spelar en viktig roll för både den israeliska och den palestinska ekonomin – och kristna pilgrimer är i majoritet bland utländska besökare.
.
Jødisk før-Romersk grundlæggelse af Jerusalem bekræftet.
"Denne opdagelse bygger bro over et bestemt hul i forløbet af Jerusalems opbyggelse ," siger meddirektøren for udgravningen.
.
Fascist-hilsener på Hamas-universitet
For nylig var der en meget usædvanlig begivenhed på det palæstinensiske Al-Quds Universitetet i Jerusalem. Det er et universitet, der støttes af Vesten.
.
Grensegjerdet mellom Israel og Sinai/Egypt er ferdigbygget.
I løpet av de siste tre og et halvt år er grensegjerdet mellom Israel og Sinai blitt bygget ferdg. Gjerdet fra Rafah i Gaza til Eilat er 245 kmlangt og har kostet Israel ca 2,5 milliarder norske kroner.
.
Ulovlig for jøder å bo i Judea og Samaria?
Den Israelkritiske norske utenriksministeren hevder at israelske bosetninger på Vestbredden er ulovlig. Det finnes ingen juridisk begrunnelse for denne påstanden, hevder Dag Øyvind Juliussen i Den Kristne Ambassaden i Jerusalem Han viser både til vedtak i San Remo-konferansen i 1920, Folkeforbundet, Oslo-avtalen og jødenes historiske røtter.
.
Hizbollah-leder drept, Israel får skylden
En av de sentrale skikkelsene i Hizbollah, Hussein al-LAqis, ble natt til onsdag myrdet utenfor sitt hjem i Beirut. Terrorgruppen gir “automatisk” Israel skylden.
.
Norske kristenledere til Israel for å beklage
Ut­sen­din­ger fra 21 krist­ne grup­per i Norge, med Tøns­berg-pas­to­ren og mi­sjo­næ­ren Terje Li­ve­rød i spis­sen, trop­per ons­dag opp i den is­ra­els­ke na­sjo­nal­for­sam­lin­gen for å be­kla­ge Nor­ges med­virk­ning til Oslo-av­ta­len.
.
EU truer Israel med bistandskutt
Is­rael må selv ta reg­nin­gen og sørge for pa­le­sti­ner­ne der­som ikke freds­for­hand­lin­ge­ne fører fram og resul­te­rer i opp­ret­tel­sen av en pa­le­stinsk stat, truer EU.
.
Bed for Israel!
Israel har brug for vore bønner og vor støtte. Vi må bede for landet Israel, om beskyttelse, visdom, vejledning, fred og trøst. Vi må bede og Velsigne Israel hver eneste dag.
.
Ingen tid til Israel, men Obama arrangerer Teheran-besøg til næste år.
Den Kuwaitiske nyhedskanal, Al-Jarida, rapporterer, at præsident Obama forsøger at arrangere en tur til Teheran i Iran næste år. Overskriften på artiklen lyder: "Obama ønsker at besøge Teheran efter en officiel invitation, når detaljerne er på plads."
.
Eksperter: Arafat døde af infektion
Franske eksperter, som har foretaget en undersøgelse af Yasser Arafats jordiske rester, slår tirsdag fast, at den palæstinensiske eksleder døde af alderdom efter en infektion.
.
Netanyahu meets with Pope Francis, invites him to Israel.
“Prime Minister Benjamin Netanyahu met Monday morning with Pope Francis at the Vatican and presented the pontiff with a copy of his late father’s book about the Spanish Inquisition,” reports the Times of Israel. “Netanyahu’s father, Benzion Netanyahu, was an Israeli historian who died last year. A Zionist activist who opposed partitioning Palestine between Arabs and Jews, he was best known in academic circles for his research into the Catholic Church’s medieval inquisition against the Jews of Spain.”
.
Israelske soldater beskutt fra Syria
Borgerkrigen i Syria rammet Israel igjen mandag, da en missil slo ned i landsbyen Majdal Shams på israelsk side av grensen.
.
Enighet om å danne israelvennlig allianse
Norske Med Israel for fred er storebror i en allianse av Israel-venner fra 15 land som nå er emning. I Hitlers fødeland startet de i helgen arbeidet med en bred pro-israelsk front i Europa.
.
Ekspert i kemiske våben tilbageholdt på tredje år
Israel har i al hemmelighed tilbageholdt en fremtrædende våbenekspert fra al-Qaeda.
.
Al-Qaeda-gruppe har sneget sig ind på "Vestbredden."
En al-Qaeda-linket gruppe siger, at de tre militante, der blev dræbt på Vestbredden af Israelske styrker i sidste uge, var deres medlemmer.
.
Peres gir sin støtte til likekjønnet ekteskap
Under et statsbesøk i Mexico ga president Shimon Peres sin tilslutning til at likekjønnede må få like rettigheter til å gifte seg, akkurat som heterofile.
.
Israel inviteres til å bli medlem av de vestlige nasjoners FN-gruppe.
Helt siden Israel ble medlem av FN har landet likevel ikke blitt akseptert som fullverdig medlem. Nå har imidlertid Israel blitt invitert til å bli medlem i de vestlige nasjoners FN-gruppe.
.
Netanyahu med dommedagsprofeti før pavemøte
– Jeg vil gjerne få fordrive alle illusjoner: Iran vil bygge en atombombe. Det vil derfor ikke bare true Israel, men også Italia, Europa og hele verden, sa han da han tente lys i Romas største synagoge.
.
Israel invited to join UN’s Western nations group in Geneva
Israeli official sees move as beginning of "normalization" of relations between Israel, UN bodies in Geneva.
.
Ayatollah: Slet Israel fra jordens oveflade.
En indflydelsesrig Iransk gejstlige har advaret Præsident Obama om ikke at medtage Israel i nukleare forhandlinger, fordi den Jødiske stat skal destrueres.
.
Juletræet stammer fra Babylon.
Så du tror ikke at juletreet har sine røtter i Babylon? I Norge har de aller fleste kristne juletre i sine hus/stuer under julefeiringen. De fleste lukker øynene for det faktum at dette har sine historiske røtter i babylonsk praksis, og hevder at skikken stammer fra Tyskland i Middelalderen.
---------------------------------------------------------------------------------