19.11.2013

Israel vil ikke lade Iran planlægge et nyt Holocaust.

Fra News that matters.
18. november 2013.
Af journalist og forfatter Ivar Fjeld.

Israel vil ikke være bundet af en "dårlig aftale" med Iran. Når vi siger "aldrig igen", mener vi det.

Det sagde Premierminister Benyamin Netanyahu ved et pressemøde sammen med den Franske Præsident François Hollande søndag aften.

Pressemødet fandt sted under Hollande's besøg, hvor han blev ledsaget af Netanyahu. Ved Yad Vashem talte Premierministeren om Holocaust, da han forklarede, hvad han tænkte om Iran.

”Du sagde, da du kom ud fra Yad Vashem, at oplevelsen af Holocaust placerer et særligt ansvar på os alle," sagde Netanyahu. "François, jeg ønsker at nævne for dig den byrde, det lægger på mig. Det er min pligt at forhindre dem, som troligt truer med at gennemføre et nyt Holocaust imod det Jødiske folk. Det er min pligt, men også vor fælles forpligtelse overfor menneskeheden og vor fælles fremtid."

Netanyahu roste Hollande for det stærke standpunkt, han havde taget imod Iran, og sagde, at Frankrig stod op "for det, der er rigtigt, og jeg værdsætter det."

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Den Israelske Premierminister Benjamin Netanyahu er under et hårdt pres for at acceptere en "fredsaftale" med Iran. Denne form for aftale vil være baseret på løgne, bedrag og svindel, da Iran end ikke anerkende Israels ret til at eksistere.

Netanyahu synes kun at have begrænsede evner til at genkende en hykler. Den Franske Præsident er en af dem, der ikke vil stå med Israel, hvis Frankrig så må give afkald på det onde Islam. Frankrig har også bidraget til det nukleare program i Iran, og Paris elsker penge, hvilket er roden til alle former for ondskab.

1 Thess 5:3:
”Når folk siger: »Fred og ingen fare!« da er undergangen pludselig over dem som veerne over en, der skal føde, og de skal ikke undslippe.”

Israel vil stå alene, og presset ind i en usmagelig "fredsplan" vil Zionismen og Sandheden blive kompromitteret. Når Israel er blevet forrådt af alle nationer og står overfor det ultimative andet Holocaust, vil Gud selv komme dem til undsætning.

Joh 5:22-23:
”Faderen dømmer heller ingen, men hele dommen har han overdraget til Sønnen, for at alle skal ære Sønnen, ligesom de ærer Faderen. Den, der ikke ærer Sønnen, ærer ikke Faderen, som har sendt ham.”

Messias vil vende tilbage for at dømme Verden. De, der øver ondt, skal tilbringe evigheden i helvede. Én af deres fejl var at forbande Israel. For hvis Messias ikke er Jødernes Messias, er Han heller ikke Hedningers Frelser.