28.11.2013

Palæstinensisk prædikant: Lad Jøderne få sværdet at føle.

Fra Israeltoday.co.il/
27. november 2013.

Utroligt, Tempelbjerget i Jerusalem, det helligste sted i Jødedommen, bruges stadig - selv under Israelsk kontrol - som en platform, hvor man ansporer til Jihad imod den Jødiske stat.

Sidste fredag holdt Den Palæstinensiske Myndighed's (PA) religiøse leder, Sheik Omar Abu Sara'a, en prædiken i Al Aqsa Moskeen, hvori han revsede PA for at være så svage, at de rent faktisk forhandler med Jøderne.

Sara'a bemærkede, at Islams profet, Mohammed, opfordrede sine tilhængere til at "bekæmpe" Jøderne, ikke til at forhandle med dem. "Kun sværdet dúr til Jøderne, og i forlængelse heraf må vi udkæmpe en total krig imod dem og ikke tale med dem," hævdede Sheik.

Mange Israelske embedsmænd frygter, at deres forsonende politik vedrørende Tempelbjerget betyder, at den Jødiske stat allerede har overgivet det hellige sted til fjenden. Det faktum, at Sara'a og andre Muslimske gejstlige kan bruge Tempelbjerget til åbent at opfordre til ødelæggelse af Israel og nedslagtning af Jøder, synes at retfærdiggøre deres bekymringer.