26.11.2013

Spekulationer om dommedag.

Fra Theextinctionprotocol.
25. november 2013.

7 vulkanudbrud med få timers mellemrum giver spekulationer om "dommedag."

25. november 2013: En serie vulkanudbrud har igen rejst spekulationer om et nyt dommedagsscenario. Lørdag den 23. november var en eksplosiv dag på Jorden, da syv vulkaner brød ud blot nogle timer efter hinanden samme dag.

I Japan brød en vulkan ud på Nishino-Shima for første gang i 40 år. Udbruddet resulterede i en ny ø i Stillehavet. Den Japanske flåde rapporterede fra udbruddet, at den kogende lavas møde med havvandet skabte faner af damp og aske.

Ca. 7.000 km fra Japan skabte vulkanen, Mexicos Colima, en sky af damp og aske, der nåede to km. op i himlen.

I Guatemala levede Fire Mountain op til sit navn. Den skabte en moderat askesky, der indhyllede de nærliggende byer i askenedfald. Men udbruddet og de chokbølger, der var forårsaget af udbruddet, kunne mærkes af Guatemalanere så lang borte som 6 km fra vulkanen. Det forårsagede, at døre og vinduer klaprede, men de tidlige rapporter sagde, at der ingen skader var indtil videre.

I Vanuatu i Stillehavet var der i vulkanen Yasur nogle svage eksplosioner og et deraf følgende askenedfald, der påvirkede landbrugsjorden.

I Italien skabte Mount Etna igen et fantastisk lysshow, der forårsagede fly-aflysninger. Lavastrømmen beskadigede byen, Zafferana, og sort aske fyldte Messina-strædet fra Sicilien til fastlandet. Det dækkede gaderne og køretøjerne og var ca. 2 cm tyk. Selvom der ingen evakuering var, var en hovedvej lukket i 30 minutter, og fire luftkorridorer, der servicerer Catania-lufthavn på Sicilien var lukkede.

I Indonesien spyede Mount Sinabung en askesky fire miles op, og forårsagede evakuering af 6.000 mennesker, men forskerne forudsiger, at der kommer større udbrud.

Og til sidst var der et udbrud af Mount Merapi på Java, også i Indonesien, men der har hidtil ikke været noget nyt om tilskadekomne.

Serien af vulkanudbrud har igen rejst spekulationer om et nyt dommedagsscenario. -IBT