15.12.2013

Breaking News fra Israel uge 51.

Opdateres:
Set med Israelske Zionisters øjne.
Sådan kan Israel se ud næste år til december, hvis Kerry har heldet med sig.
.
Terroristorganisasjonen Hamas hjernevasker ungdom i Gaza
The New York Times publiserte for første gang noensinne over hele avisens forsiden, om hvordan terroristorgaisasjonen Hamas hjernevasker ungdom i høyere skoler i Gaza til å hate Israel.
.
NSA overvågede EU-kommissær og nødhjælpsgrupper
Private nødhjælpsorganisationer og en israelsk premierminister blev også overvåget, viser NSA-dokumenter.
.
Hamas fordømmer fredsforhandlingene med Israel, som de aldri vil godta.
Israel og den ​​arabiske selvstyremyndigheten forhandler fortsatt, men terrororganisasjonen Hamas i Gaza, sier åpent og tydelig at organisasjonen aldri vil kunne godta en fredsavtale med Israel.
.
Jordan til Israel: Stop med at overvåge Tempelbjerget.
Det Hashemitiske Kongerige, Jordan, ønsker, at Israel tager sine "sultne øjne" bort fra Tempelbjerget.
.
Nuklear kammerat øger fare for hemmelig Israelsk-Saudisk krig.
Obama-administrationen forstår ikke fuldt ud den fjendtlighed i den indre Arabiske mentalitet, der udfordrer stabiliteten i Mellemøsten. I kølvandet på atomaftalen med Iran, kan man se, at Israels og Saudi-Arabiens frustration og frygt også er tydelig i den øvrige Arabiske verden.
.
Palæstinensisk leder indrømmer, at de er Nazister!
Historiske beviser har længe støttet tanken om, at grundlæggeren af den anti-Zionistiske bevægelse før Anden Verdenskrig var Haj Amin al-Husseini. Under krigen blev han og Hitler allierede.
.
Skylder værproblemer på Israel
Det verste vinterværet på flere tiår har ført til oversvømmelser i Gaza by. Hamas hevder Israel har forårsaket problemene.
.
Følger EU etter Norge i omskjærelsessaken?
Etter et møte med utsendinger fra Knesset - Israels nasjonalforsamlig - har Europarådets parlamentarikerforsamling besluttet å revidere sitt tidligere vedtak om forbud mot rituell omskjærelse av guttebarn/menn.
.
Israels frimerkehistorie.
Alle land har sin historie. Den gjenspeiler seg ofte i landets frimerker. Man bringer landets fortid – særlig høydepunktene – fram i nåtida. Det er utvilsomt en form for nostalgi, en form for opptatthet av fortida.
.
Israel tager rygte om regering af Fatah og Hamas med et gran salt.
Det Betlehembaserte nyhetsbyrået Maán kan fortelle at terrororganisasjonen Hamas i Gaza har varslet Fatah i Ramallah at de ønsker å delta i en nasjonal samlingsregjering.
.
Israel tar ryktet om regjering av Fatah og Hamas med en klype salt
Det Betlehembaserte nyhetsbyrået Maán kan fortelle at terrororganisasjonen Hamas i Gaza har varslet Fatah i Ramallah at de ønsker å delta i en nasjonal samlingsregjering.
.
Jordan stenger for Hamas
Khaled Mashaal får ikke lenger innreisetillatelse i Jordan. Også i Kairo og Riyadh møter Hamas stengte dører, ifølge kilder i Ramallah.
.
Syriske oprørere besidder stjålne Toraruller.
En gruppe med tilknytning til Al-Qaida besidder Judaica til ombytning mod løsladelse af fanger.
.
Amerikansk akademisk boikott av Israel
Den amerikanske organisasjonen «American Studies Association» (ASA), har stemt for å vil delta i en boikott av israelske universiteter og akademiske institusjoner. Organisasjonen betegner seg selv som USAs eldste og største sammenslutning av tverrvitenskapelige studier av amerikansk kultur og historie.
.
EU tilbyder 'hidtil uset' støtte til Israelere og Palæstinensere til gengæld for fredsaftale.
Den Europæiske Union er parat til at give Israelerne og Palæstinenserne en "enestående", finansiel, politisk og sikkerhedsmæssig assistance og en betydelig opgradering af tilknytningen, hvis parterne når frem til en fredsaftale, meddelte EU’s Udenrigsministre mandag.
.
Amerikansk plan giver de hellige steder i Jerusalem til Vatikanet.
Ifølge informerede Palæstinensiske og Israelske diplomatkilder fremlagde Udenrigsminister John Kerry roligt en Amerikansk plan for Østjerusalem, der opfordrer til, at et internationalt administrativt mandat skal styre de hellige steder i området.
.
Kroat misser VM på grund af nazi-sang
Josip Simunic har af Fifa fået 10 spilledags karantæne for at synge fascistiske sange efter playoffsejr.

.“Æresdrap” økende i de palestinske områdene
Hittil i år har det vært 27 “æresdrap” av kvinner på Vestbredden. Slike drap er forbudt etter loven, men det vanlige er at sakene dysses ned og ikke blir straffet hardt.
.
.Alarmerende nynazistisk jødehat sprer seg over hele Europa og USA
USA´s viseforsvarsminister Danon sa i et foredrag nylig at nynazister i USA og Europa angriper jøder og staten Israel med antisemittiske ord og Hitlerhilsen. Nazistene reiser også til Israel og sjikanerer jøder de møter.
.
Dagens julehilsen fra Betlehem er Jødehad.
Julehilsenen ifølge Islam er "Boykot Israel". Vatikanet bruger Midnatsmessen til at velsigne terrorister.
.
Nazister går amok i Sverige.
En gruppe nazister gik i dag til angreb på en gruppe aktivister, der demonstrerede mod racisme i Stockholms gader. Demonstrationen var knap kommet i gang, inden det voldelige sammenstød fandt sted og efterlod flere mennesker sårede.
.
Israelsk soldat dræbt af snigskytte ved Libanon-grænse
Militærkøretøj er blevet beskudt, og en israeler er død ved grænsen til Libanon. Libaneser står bag, lyder det.
.
Lærer Koranen had?
11. september 2013 postede en offentlig Informationsfunktionær fra Palm Beach County i Florida, John Jamason, en besked på sin personlige Facebookside: "Glem det aldrig. Der findes ikke radikal Islam. Hele Islam er radikal. Der kan være Muslimer, der ikke praktiserer deres religion ligesom andre. Men Koranen er en bog, der prædiker had."
.
Hamas fordømmer fredsforhandlingerne og vil ikke respektere eventuel aftale
Israel og Det Palæstinensiske Selvstyre forhandler, men Hamas, der kontrollerer den ene del af de palæstinensiske områder, nemlig Gaza, siger åbent og tydeligt, at organisationen aldrig vil acceptere den fredsaftale, der eventuelt kunne komme ud af forhandlingerne. Det er netop igen blevet understreget af en af Hamas’ øverste ledere, Mahmoud Zahar, mens den amerikanske udenrigsminister John Kerry i den forgangne uge optrappede sine forsøg på at skubbe forhandlingerne fremad.
.
Jerusalem Zoo har mistet syv dyr i snestorm
Syv dyr er omkommet i Jerusalem Bibelske Zoo under den værste snestorm, den israelske by har oplevet i årtier. Heriblandt to flamingoer, der blev ramt af en palme, og tre fugle samt to unge navlesvin, der døde af forfrysninger.
.
Flere tusinder evakueret efter oversvømmelser i Gaza.
Mindst 5.000 mennesker er blevet evakueret fra oversvømmelses-beskadigede hjem i det nordlige Gaza, og mindst én person er dræbt i det, FN kalder "et katastrofe-område". Oversvømmelserne, der er forårsaget af fire dage med voldsom regn, var så alvorlige, at mange boliger kun kunne tilgås i robåd, da der nogen steder varr to meter dybt vand.
.
Tyrkia ønsker nå et bedre forhold til Israel
Etter en lang tids kjølig og spent forhold til Israel uttalte den tyrkiske visestatsminister Ali Babacan igår til en israelsk journalist, at Tyrkia nå ønsket et normalt diplomatisk samarbeid med Israel.
-----------------------------------------------------------------------------------------------