01.01.2014

Ødelæggelsen af Jødisk ejendom i Gaza hjemsøger stadig Israel.

Fra News that matters
1. oktober 2013.
Reprise.

Syv år efter tilbagetrækningen er to tredjedele af de tidligere  beboere i Gush Katif stadig på udkig efter permanente boliger.

Syv år efter, at 10.000 Jøder blev smidt ud af deres hjem i Gush Katif og det nordlige Samaria som en del af den tidligere Premierminister Ariel Sharons tilbagetrækningsplan, har knap en tredjedel af flygtningene fra Gush Katif fundet nye permanente boliger.

En meningsmåling fra Ma'agar Mochot sigere, at kun 35 procent bor i permanente boliger. Resten lejer enten lejligheder eller bor i campingbyer.

Mange af boligerne i disse campingbyer er i et forfærdeligt forfald, og beboerne bliver tvunget til at foretage ad-hoc-reparationer af billigt byggede trailere, som, man ikke formodede, skulle bruges mere end et år. Infrastruktur, såsom toiletforhold, er også nu syv år senere mange steder utilstrækkelige.

Source: Israel National News

Kommentar:
Ødelæggelsen af Gush Katif i Gaza var en kæmpe fejltagelse i det Jødiske folks historie. IDF blev af regeringen i Jerusalem brugt til at ødelægge Jødisk ejendom i Gaza til gengæld for det, der var fremlagt som en "fredsplan". Men jorden blev i stedet for yngleplads for Islamisk terrorisme.

Kun et år efter Gaza blev det "Judereine" område overtaget af Hamas. Fredsskaberne i Jerusalem har ikke mange problemer på grund af denne fejl. Men de Jøder, der bor i grænseområdet i det sydvestlige Israel, står overfor daglige bombardementer af dødelige raketter fra Gaza.

1 Mosebog 17:8:
”Det land, hvor du nu bor som fremmed, hele Kana'an, vil jeg give dig og dine efterkommere til evig ejendom, og jeg vil være deres Gud."

At de Jøder, der boede i Gaza, ikke har modtaget den lovede erstatning for deres ejendomme, er intet mindre end en skændsel. Hvis de løfter, som den Israelske regering har givet, ikke står til troende, er den Jødiske stats moral og værdier i fare.

Når Israelerne ikke længere har tillid til deres ledere, er hele det Jødisk hjemlands fremtid truet. Men folk skal ikke have mere tillid til politikere end til Bibelens Gud.

Luke 21:23:
”Ve dem, der skal føde, og dem, der giver bryst i de dage. For der skal komme stor nød over landet og vrede over dette folk.”

Jesus sagde, at der vil komme frygtelige tider lige før Hans andet komme. Nu har vi nået denne tid. Behandlingen af Jøderne fra Gaza er blot endnu et tegn på, at den endelige Antikrist efterfulgt af Jesu genkomst er overhængende.
------------------------------------------------------------------------------------
Ariel Sharon gav Gaza til Palæstinenserne.
Læs Komaramte Ariel Sharons tilstand er forværret