06.01.2014

Det sindssyge globale stormløb på flyvende Amerikanske robotter.

Fra News that matters/
6. januar 2014.

Det Amerikanske militær håber, at droner vil være i stand til at ændre deres egen mission uden menneskelig kommando.

Det vil ifølge en ny rapport fra Forsvarsministeriet blive en realitet indenfor de næste 25 år.

USA’s ”Department of Defense” (DoD) forklarer, at de sætter deres lid til de kommende årtier med hensyn til deres integrerede køreplan for ubemandede systemer.

Rapporten blev offentlig frigivet i sidste uge. På næsten 150 sider skitserer den en række mål for luft-, land- og hav-køretøjer – dog er de ubemandede luftsystemer (som droner kaldes) fremtrædende hele vejen igennem.

Dronerne har vakt en frygt for Science Fiction i offentligheden, men den teknologi, som militæret er så stærkt afhængig af, er stadig på et relativt begynderstadie. De ubemandede fartøjer er afhængige af GPS-systemer til bestemmelse af deres kurs og i nogle tilfælde også deres bombninger, hvilket til dels forklarer, hvorfor tusindvis af civile overalt i Mellemøsten er blevet dræbt uden grund.

Source: Russisk TV.

Kommentar:
Mennesket er helt sikkert det mest vanvittige og destruktive væsen på jordens overflad. Og det, vi kalder fremskridt, er et rent vanvid, der forværres dag for dag.

Vi opfandt ikke bare en måde, hvorpå vi kunne ødelægge alt liv på planeten. Nu giver vi også kontrollen af vort luftrum til robotter, som "De Højeste Væsener".

Matt 24:21:
”For da skal der være en stor trængselstid, som der ikke har været magen til fra verdens begyndelse indtil nu og heller aldrig vil komme.”

Der vil blive yderst ubehageligt på Jordens overflade i de kommende dage. Men tiden for uafhængige Amerikanske robotter som dræbermaskiner vil højst sandsynligt ikke se dagens lys.

Pris Himlen, for Jesu genkomst er nært forestående. Han vil gøre en brat ende på disse former for ekstrem ondskab.

Der vil blive en kort periode med lignende ondskab under den sidste og endelige Antikrists regering. Men alle, der venter, at den sande Messias skal vende tilbage i himmelens skyer, har intet at frygte.

Støt ikke de ondsindede, men prædik de gode nyheder om Jesu død og opstandelse.