17.01.2014

Iran fejrer den Obama-promoverede overgivelse.

Fra News that matters.
16. januar 2014.

Irans Præsident Hassan Rouhani hylder den nukleare aftale, da Vesten overgiver sig til de Iranske krav.

"Ved I, hvad den nukleare Genèveaftale betyder? Den betyder, at de store magter overgiver sig til den storslåede Iranske nation," sagde den Iranske Præsident Hassan Rouhani til en menneskemængde i Khuzestan-provinsen.

"Genèveaftalen betyder, at en mur af sanktioner er brudt. Disse uretfærdige sanktioner, der blev indført på den ærede og fredselskende Iranske nation," sagde han. "Det betyder Verdens anerkendelse af Irans fredelige nukleare program."

Source: USA Today.

Kommentar:
Præsident Barack Hussein Obama skaber Verdenshistorie. Ikke alene er han den første Amerikanske Præsident, der har stemplet Islam som en "fredsreligion", hvilket han gjorde i 2009. Nu har han også overgivet de Amerikanske nationer til kravene fra den Iranske revolution, og tilladt Iran at blive nuklear.

Obama har gjort dette, overbevist om, at borgerkrigene i den Muslimske verden skal afsluttes. Men så længe Sunni-Muslimer og Shia-Muslimer bliver ved med at slagte hinanden, synes Obama's "fredserklæring” som noget vrøvl uden hold i virkeligheden.

For det andet: Den globale front mod Zionisme kan ikke få ordentlig fremdrift, så længe Muslimerne er i krig med hinanden.

Med den nukleare Iranaftale i lommen er Obama halvvejs i at bringe fred mellem Iran og Saudi-Arabien. Obama behøver kun sikkerhed for, at Iran deler deres atomare ambitioner med andre Muslimer og også tillader Saudi-Arabien at blive nuklear.

Hvad er problemet? Den "fredelige" Islamiske Republik Pakistan har allerede atomvåben.