19.06.2012

SydBaptist-kirker i USA i tilbagegang.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
19. juni 2012.

Ifølge en ny rapport faldt medlemstallet ved ”Southern Baptist Convention” igen i løbet af det sidste år. Den største Protestantiske organisation i landet tæller nu mindre end 16 millioner medlemmer.

Dette markerer det femte år i træk, hvor SBC har mistet medlemmer. Den primære deltagelse ved gudstjenesterne er også faldet med 0,65 procent til omkring 6.160 tusind.

En SydBaptist forsker beklagede, at organisationen ikke kun oplever tilbagegang, men en acceleration af tilbagegangen. Sammenlignet med et fald på 0,15 procent fra 2009 til 2010, faldt medlemstallet med 0,98 procent fra 2010 til 2011.

Source: Christian Post

Kommentar:
Den kompromissøgende, lunkne og kødelige "kirke" er der ikke brug for i Himmelen. Mindre end 0,5 procent af Amerikanerne er nu medlemmer af, hvad der før var den største kirke i Nordamerika. Deres vækst var baseret på velsignelse fra himlen, idet de udelukkede Katolicismen fra den Kristne familie.

Når præster på prædikestolen begynder at omfavne Katolikker som Joe Biden eller Rick Santorum, er det tegn på, at Helligånden har fraveget disse slette forsamlinger.

Mange SydBaptister har også mistet deres syn for Israel og det Jødiske folk. SydBaptisten, Rick Warren rejste endog til Syrien for at rose diktator Basher al-Assad i 2006 - en meget ond ting at gøre. Rick Warren og Saddleback Church er også medlem af Kirkernes Verdensråd (WCC), en anti-Semitisk organisation af religiøse mennesker, der står side om side med Islam i "hellig krig" mod Israel.

Jesus Messias taler om den fordærvede, velhavende og storsnudede "kirke" i Amerika.

Åb 3:16-18:
”Men nu, da du er lunken og hverken varm eller kold, vil jeg udspy dig af min mund. Siden du siger: Jeg er rig, jeg har samlet til huse og mangler intet, og du ikke ved, at hvis nogen er elendig og ynkelig og fattig og blind og nøgen, er det dig, så råder jeg dig til hos mig at købe guld, der er lutret i ild, for at du kan blive rig, og hvide klæder at iføre dig, for at din nøgenheds skam ikke skal ses, og salve til at salve dine øjne med, for at du kan se.”