17.06.2012

Katolsk hadbrev mod Israelere.

Fra Israelheute.com/
15. juni 2012.

Den Katolske kirke i Goa, Indien, offentliggjorde et kritisk brev tirsdag om Israelere. I de israelske medier var det under overskriften "Anti-Semitisme Rising in Goa" det blev udgivet.

"Alt for længe har vi set til, og vor solidaritet med de Palæstinensiske kristne har været gemt i baggrunden," siger brevet, som de Palæstinensiske kirker i Israel har fået tilsendt.

"Det er på tide, at vi ændrer dette og forbedrer livet for de Palæstinensiske kristne. Vi er rystet over Israelernes erobring af landet, over hvordan Israelerne stjæler landet fra Palæstinenserne, bygger mure og ødelægger deres hjem. Vi forstår bare ikke, hvordan en befolkning (Jøderne) kan fejre deres uafhængighedsdag på bekostning af den Palæstinensiske tragedie."

Så vidt kritiserer den Katolske Kirke Israels politik. Så fortsætter brevet og tager fat på de unge Israeleres adfærd i Indien. Ifølge brevet bygger denne kritik på en "grundig research". "Vores forskning viste, at disse Israelere har mistet deres menneskelighed, og som ferierende soldater fra et brutalt militærstyre nu ødelægger sig selv."

Derudover er Israelerne - ifølge den Katolske Research fra Indien - blevet vanvittige på grund af deres brutalitet og drab på Palæstinenserne.

"Uanset hvor Israelere og Jøder er, ønsker de at regere. Og ikke kun det. De drikker alkohol og indtager rusgifte. Israelerne kysser offentligt, og vil blot have sex."

Den, der udelukkende lader lyde noget sådant imod unge Israelere efter deres tre års militærtjeneste, lyver. Unge mennesker, der rejser til Indien, boltrer sig næsten alle, herunder Amerikanere, Tyskere, Franskmænd, Engelændere, osv. Imod disse offentliggjorde den Katolske Kirke intet hadbrev, kun imod de få Israelere, der går over stregen. Den Israelske ambassadør i Indien, Alon Uschpis, meddelte til de Israelske medier, at den kristne kirke i Indien ikke er helt enig i brevet mod Israelerne.

"Kirkens ledere fra Goa besøgte for nyligt Israel, så dette brev er simpelthen uforståeligt." Selv den Indiske minister for turisme i Goa var rystet over det Katolske brev mod Jøderne: "Vi er ikke enige i det," sagde lederen af ministeriet for Turisme, Swapnil Naik, til det Israelske dagblad, Yediot Ahronot. "De unge Israelere er populære i Goa og kan føle sig hjemme her.“