07.11.2012

Antisemitisme ved Wheaton College.

Fra Roshpinaproject.com/
6. november 2012.

Wheaton College er vært for Stephen Sizer i morgen aften for at drøfte "lobbyen". Hvem er denne lobby?

Sizer hævder, at "den Israelske lobby" køber hver eneste Amerikanske politiker.

Han har også lavet en latterlig påstand om den "Jødiske lobby" i hans første bog om Kristen Zionisme (s.54 af PDF-fil):

I Amerika indså den Jødiske lobby den potentielle betydning af at bejle til den politiske godkendelse fra de magtfulde 50-60 millioner Evangelikales blok-afstemning gennem deres fundamentalistiske lederskab.

Så du kan forestille dig, hvem den "lobby" er, som Sizer taler om. Jøderne.

Dette vil sætte tonen for en "24-timers Mellemøsten Lederskabs Briefing" på Wheaton College.

Selv om det lyder som en vigtig titel, bør du indse, at disse mennesker ikke er Mellemøstlige ledere på nogen måde. Nogle er måske pastorer eller præster i Mellemøsten, andre er bare almindelige mennesker.
Der er en god chance for, at de også mødes for at planlægge ”Christ at the Checkpoint” 2014 konferencen, hvorom detaljer snart vil blive frigivet.

Efter skændselen ved ”Christ at the Checkpoint” 2012, på hvilken de bød velkommen til og ærede PA-politikere, der stolt diskriminerer mod Palæstinensiske kristne, spørger man sig selv om, hvad man kan forvente af ”Christ at the Checkpoint” 2014.
Ved Wheaton College arrangementet, hvor Gary Burge er vært, er der er en særlig forfærdelig person, ved navn Mark Braverman. Han synes at mene, at kristne bør sætte Jøderne på prøve. Han er gengivet for at sige:

"Til vore kristne brødre og søstre siger jeg - giv ikke det Jødiske folk fribillet, ud fra en følelse af skyld for antisemitismen."
Mere af samme skuffe kan vi forvente fra denne flok.