07.11.2012

En strålende kandidat til pladsen som Antikrist.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
7. november 2012.

Barack Hussein Obama er frontløber til posten som den sidste og endelige Antikrist.

Hvad gør Obama til den bedste kandidat? Her er en liste over relevante fakta:


1. Han har vundet Nobels fredspris.
2. Han har vundet to Amerikanske valg.
3. Han er en semi-Muslim, der hævder at være en kristen.
4. 93 procent af Nordmændene ville have stemt på ham.
5. Halvdelen af USA vil ikke have ham.
6. 70 procent af Jøderne i Amerika stemte for ham.
7. Han er i stand til at forene alle Muslimer af hensyn til "fred".

Det eneste problem, hvis Barack Hussein Obama skulle være den sidste og endelige Antikrist, er manglen på de mirakler og undere, der skulle finder sted omkring ham. Men denne salvelse kan komme snart.

Når Barack Obama har afsluttet disse to perioder i Det Hvide Hus, har han sikret, at Iran har fået sine atomvåben. Israel er omgivet af fjender og står over for det endelige Holocaust. De fleste mennesker på Jorden er blevet elektronisk mærket, og vi har nået år 2016.

2 Thess 2:3-5:
”Lad ingen på nogen måde forlede jer. Først skal nemlig frafaldet komme og lovløshedens menneske åbenbares, fortabelsens søn, modstanderen, der ophøjer sig over alt, hvad der hedder Gud og helligdom, så at han sætter sig i Guds tempel og udgiver sig selv for at være Gud.”

Dan 11:39:
”En fremmed guds folk gør han til forsvarere for sine fæstninger, og dem, han anerkender, overøser han med æresbevisninger, giver dem herredømme over mange og tildeler dem jord som belønning.”

2017 er Jubilæums-år siden 1967. Eks-præsident Barack Hussein Obama vil blive promoveret af den næste Pave til at lede en ny Verdensregering. Basen for denne regering vil være i Jerusalem, "fredens by".

"Fredsfyrsten" vil blive hyldet af alle nationer. Befolkningen på Jorden vil sige, at han er som en "gud", der bringer os fred. Skarerne er klar til at nedlægge våbnene og flette alle religioner sammen til ét. Paven i Rom er valgt til at gå forud for en midlertidig, tværreligiøs kommission, som vil sikre grundlaget for et "Nyt Universalt Broderskab".

Der vil kun være to grupper, der nægter at adlyde denne djævelske og ugudelige "fredsbevægelse": De er Evangeliske tilhængere af Yeshua Messias og de engagerede Zionistiske bosættere i Israel. Begge disse vidner vil vise sig i Jerusalem og modsætte sig "fredsplanen". De vil blive slemt forfulgt, og mange af dem vil blive dræbt.

Vil dette være det sidste endetids-spil på Jorden?

Vil Jesus Messias stå overfor Barack Hussein Obama og den næste Pave i Jerusalem? Kun tiden kan vise det.

Skrevet af Ivar