21.11.2012

Globalt Jødehad blotlagt i støtten til Hamas.


 
Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
21. november 2012.

Bahrain lovgiveren, Osama al-Tamimi, brænder Israelsk flag i parlamentet til støtte for Hamas.

En lovgiver i Bahrain siger, at han satte ild til et Israelsk flag under et parlamentsmøde i et show til støtte for Palæstinenserne i Gaza.

Osama al-Tamimi siger, at han smuglede en dunk benzin ind i rummet og satte flaget i brand tirsdag. Hændelsen førte til fem-minutters udvisning fra mødet.

Al-Tamimi siger, at han forsøgte at "sende et klart budskab til det internationale samfund" om Bahrain’s støtte til befolkningen i Gaza, da de står over for Israelske angreb som gengældelse for optrappede raketangreb fra den Palæstinensiske Hamas-gruppe.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Som jeg har sagt før: Verdens ledere glæder sig i hemmelighed over Hama’ uventede dristighed. De ugudelige siger i deres hjerter: "Hvor er Jødernes Gud i dag?". Er Elohim ikke i stand til at stoppe raketter, der bliver fyret ind i Israel?

Så griner de, og siger i deres hjerter: "Surely, der er ingen Israels Gud".

Eksplosionen af det globale Jødehad er mere spektakulært i dag end i 1938 i Nazi-Tyskland. Da Nazisterne brændte synagoger og plyndrede og ødelagde Jødiske ejendomme 9. og 10. november 1938, gemte de fleste af Tyskerne sig bag deres gardiner.

I den Muslimske verden i dag fejrer de fleste af borgerne offentligt de ødelagte krystaller i landsbyer og byer i det Sydlige Israel. Historien gentager sig. Frugterne af disse fatale åndelige fejl er indlysende.

Luke 17:26-27:
”Og som det var i Noas dage, sådan skal det også være i Menneskesønnens dage: De spiste og drak, giftede sig og blev bortgiftet lige til den dag, da Noa gik ind i arken, og syndfloden kom og udslettede dem alle.”

Jesus Messias har lovet at vende tilbage som en tyv om natten. Uventet. Han er Menneskesønnen, der vil ødelægge festen, når gudsbespotterne "spiser og drikker", og ikke synes at have nogen frygt for Gud.

Men se: Du behøver ikke at være en af dem.