22.11.2012

Israels overgivelse nødvendig for Antikrists regering.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
22. november 2012.

"Fredsaftalen" med Det Muslimske Broderskab og Obama skal præsenteres som en sejr også for Benjamin Netanyahu.

Folk af Messiansk tro ved, at dagene er talte for det Zionistiske Israel. Det var den rigtige nationale ideologi, men den vil blive forladt af den Israelske ledelse af hensyn til "fred".

Denne tidsalder vil helt sikkert ikke blive husket for det massive forræderi mod Israel, som alle nationer står sammen om. De fleste mennesker vil sige, at Israel var det problem, der skulle dæmmes op for.

Verden vil gøre den Jødiske nation til grin. Medieskribenter og andre "eksperter" i nationer som Norge glæder sig med Hamas, og erklærer de Islamiske terrorister som sejrherrer i denne konflikt.

De er alle stolte af, hvad de har opnået. Vore dage er meget onde.

Denne tidsalder vil ikke engang blive husket af Antikrist’s kommende regering. De er allerede ved at forberede sig til festen i Jerusalem, hvor det sidste lovløshedens menneske vil blive tilbedt af verdens "freds-skabere".

Deres fest vil blive kortvarig.

Denne tidsalder vil blive husket for Messias’ genkomst. Kongernes Konge og Herrernes Herre. Han vil opslå sin domstrone i Jerusalem og regere verden med jernscepter.

Åb 20:4:
”Og jeg så troner og nogle, der tog sæde på dem; de fik givet domsmagt. Og jeg så sjælene af dem, som var blevet halshugget på grund af Jesu vidnesbyrd og Guds ord, og alle, som ikke havde tilbedt dyret eller dets billede og ikke sat mærket på deres pande og hånd. De kom til live og blev konger med Kristus i tusind år.”

Se: De skal alle vide, hvem Kongen er, og de vil blive tvunget til at rejse til Jerusalem for at modtage en retfærdig og evig dom.

Bibelen siger, at "Hvert knæ skal bøje sig, og hver tunge bekende, at Jesus Messias er Herre".

Du vil også blive nødt til at gøre det, hvad enten du tror det eller ej. Himmel og Helvede er en realitet. Bibelens Gud har stillet liv eller død foran dig. Vær nu vis. Vælg livet.