23.11.2012

Mail fra "The Jerusalem Connection"

Mail fra Thejerusalemconnection.us/
23. november 2012.

Gud siger: “Se, jeg lægger landet åbent foran jer. Ryk ind og tag det land i besiddelse, som Herren lovede jeres fædre Abraham, Isak og Jakob at give dem og deres efterkommere.” … ”og Herren din Gud overgiver dem til dig, og du besejrer dem, da skal du lægge band på dem. Du må ikke slutte pagt med dem og ikke vise dem barmhjertighed.”…. ”du skal lægge band på dem, på hittitterne, amoritterne, kana'anæerne, perizzitterne, hivvitterne og jebusitterne, sådan som Herren din Gud har befalet dig. De må ikke lære jer at gøre alle de afskyelige ting, som de dyrker deres guder med, så I synder mod Herren jeres Gud.” (5 Mos 1:8; 7:2; 20:17-18)

"The Jerusalem Connection" siger: De fleste traktater og våbenhviler mellem nationer og fraktioner, der er i krig med hinanden, bliver udarbejdet af politikere, af hvilke hovedparten mener at kunne opnå sine mål ved at gå på kompromis. Religiøse mennesker har absolutte principper, der leder deres beslutninger.

At gå på kompromis er fremmed for deres beslutningsproces. Jihadister har absolutte principper, der leder ethvert aspekt i deres liv. Deres topprioritet er absolut udslettelse af Israel. Enhver våbenhvile er for Jihadisterne kun en midlertidig pause i deres absolutte prioritet: At udslette Israel.

Der er ingen præventive midler - og endnu mindre kopromiser eller forfølgelser – der kan ændre deres absolutter. Det er derfor, Jihadisterne med deres syge, barbariske satan-religion må ødelægges.

Glem politikernes forsøg med kompromis - det vil ikke lykkes. Det ultimative svar er i Guds hånd. Hvis du gerne vil have en forsmag på, hvordan Gud vil tage sig af dette, foreslår jeg, at du læser Åbenbaringen 20. Det er ikke kønt, men det er nødvendigt, og det vil ske. Det er den absolutte sandhed.