01.11.2012

Solid stigning i EU-import fra Jødiske samfund.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
31. oktober 2012.

Falske kristne i Vesteuropa vil have EU til at stoppe importen og forbande de Jøder, der lever på Zions bjerge.

Sidste år importerede Den Europæiske Union (EU) varer fra Jødiske samfund i Judæa og Samaria for 230 millioner Euro. Omkring 311,000 Jøder lever i disse samfund.

EU importerede varer til en værdi af 15 millioner Euro fra de Arabiske bosættelser. Der bor 2,5 millioner Arabere i dette område.

Palæstinenserne ønsker at etablere en stat på Vestbredden, i Gaza og i Østjerusalem og siger, at bosættelserne nægter dem et levedygtigt territorium ved en fælles indsats. Omkring 311.000 Israelske bosættere og 2,5 millioner Palæstinensere bor på Vestbredden.

22 NGO'er, herunder mange falske kirker, vil have EU til at boykotte produkter, fremstillet af Jøder. Blandt disse NGO'er er ”Christian Aid”, ”Irland’s Trocaire”, ”Metodistkirken i Storbritannien”, Den Svenske kirke, Frankrigs ”Terre Solidaire” og Tysklands ”Medico international”. Andre religiøse NGO'er i Finland, Norge, Holland, Danmark, Belgien og Schweiz deltager også.

Source: Reuters.

Kommentar:
Det er takket være bøn til Israels Gud, at handlen fra Jødiske samfund på bjergene i Zion er steget. Alle de, der prøver at forbande det Jødiske folk, har ikke klaret sig godt.

Handelsrapporten, der viser sådanne positive tal for Israel, er lavet af en anti-Zionistisk NGO ved navn alternativenews.org. Bag denne NGO står en blanding af Muslimer, Jøder og falske kristne, der ønsker at se enden på den Jødiske stat.

Den værste del af denne "Palæstinensiske" falskhed, er, at mange mennesker gør skade på de Jødiske samfund i ”Jesu navn”. De bruger ord som "besættelse", "racisme" og "Apartheid" til at bagvaske og dæmonisere det Zionistiske hjemland.

Femte Mos 11:26-29:
”Se, jeg stiller jer i dag over for velsignelsen og forbandelsen, velsignelsen, hvis I lytter til HERREN jeres Guds befalinger, som jeg giver jer i dag og forbandelsen, hvis I ikke lytter til Herren jeres Guds befalinger, men viger fra den vej, jeg i dag befaler jer at vandre ad, og følger andre guder, som I ikke før har kendt. Når Herren din Gud fører dig ind i det land, du skal ind og tage i besiddelse, læg da velsignelsen på Garizims bjerg og forbandelsen på Ebals bjerg.”

Bibelens Jesus have barmhjertighed med alle anti-Zionisters sjæle, og få dem til at se de onde kræfter, som de støtter. Amen.