25.02.2013

Obama fører USA mod Sodoma og Gomorra.

Fra ivarfjeld.com/
25.februar 2013.

For første gang i historien er de fleste Amerikanerne for homo-ægteskaber,. Obama fører USA mod katastrofen.

Fredag aften indankede Præsident Barak Hussein Obama kort sammen med en ven af retten sagen om Forslag 8 for højesteret og opfordrede til, at det bliver streget som forfatningsstridigt.

Lige efter valget i november frigav ”Pew Research Center” en rapport om den ændrede opfattelse af homoseksuelle ægteskaber i det seneste årti. Det konstateredes, at opinionen har svinget fra en trofast opposition i 2001 — 57 procent imod homoseksuelle ægteskab, sammenlignet med 35 procent for— til en solid støtte i 2012, hvor 48 procent af de adspurgte støttede homoseksuelle ægteskaber, og 43 procent var imod.

Source: Business Insider.com

Kommentar:
Guds folk kan ikke sove og ikke slumre. Ligesom en slange ligger Djævelens børn i græsset og venter på, at rimen skal slå til.

Amerikanerne har i de sidste 200 år været trofaste mod Abraham, Isak og Jakobs Gud. Ægteskaber mellem bøsser har været ligeså usandsynlige, som at udlændinge fra rummet skulle overtage Det Hvide Hus.

Nu ser det ud som om, begge ting er sket, og Amerikas undergang er nu blot matematik. 1+1=2. 1

Mos 19:23-24:
”Da solen stod op over landet, og Lot var kommet til Soar, lod Herren svovl og ild regne ned over Sodoma og Gomorra fra Herren i himlen.”

Jesus Messias advarede os om mænd som Obama, der ville slå til i samfundet ligesom i Sodoma og Gomorra.

Luk 17:28-30:
”Eller som i Lots dage: De spiste og drak, købte og solgte, plantede og byggede; men den dag, da Lot forlod Sodoma, regnede ild og svovl ned fra himlen og udslettede dem alle. På samme måde skal det være den dag, da Menneskesønnen åbenbares.”

”På samme måde skal det være den dag, da Menneskesønnen åbenbares.”

Seksuel perversion er nu blevet noget ædelt, og endda "Kirker" skal blive tvunget til at velsigne det, Gud hader. Jesus Messias lovede at antænde verden med ild, og alle elementer skal brændes op. Utro sjæle vil stå over for dommen og brænde for evigt i helvede.

Er du en af disse korrumperede sjæle, der støtter perversion og den ugudeliges handlinger?

Omvend dig eller gå fortabt.