04.03.2013

Jordfaldshul sluger mand i Florida ligesom i Kora-oprøret.

Fra Ivarfjeld.com/
4. marts 2013.

Jorden bare slugte ham.

En mand i Florida faldt torsdag aften i et jordfaldshul, der pludselig åbnede sig under soveværelset i et forstadshjem i Tampa. Han råbte på sin bror om hjælp, da han faldt, sagde broderen fredag.

Brandmænd fra ”Hillsborough County Fire Rescue” siger, at offeret, Jeff Bush, formodes at være død.

"Jeg hørte et brag, som en bil, der kommer gennem huset," sagde Jeremy Bush til CNN’s søsterselskab, WFTS.

"Jeg hørte min bror skrige, og jeg løb derhen og prøvede at gå ind i hans værelse, men min gamle mor tændte lyset, og alt, hvad jeg kunne se, var dette stortehul - et rigtig stort hul - alt, hvad jeg så, var hans madras."

Bush forsøgte febrilsk at redde sin bror, Jeff Bush, ved at stå i hullet og grave i murbrokkerne med en skovl, indtil politiet ankom, trak ham ud og sagde, at gulvet stadig var ved at kollapse.

Source: CNN.com

Kommentar:
At blive opslugt af Jorden er Bibelsk. Synden hos de mænd, der omkom i Koraoprøret, vækkede Guds ultimative vrede.

4 Mos 16:30:
”Men hvis Herren skaber noget uhørt, og jorden spærrer sit gab op og sluger dem med alt, hvad de ejer, så de styrter levende ned i dødsriget, så ved I, at disse mænd har hånet Herren!«

4 Mos 16:31-33:
”Så snart han havde sagt disse ord, revnede jorden under dem. Jorden åbnede sit gab og slugte dem sammen med deres familier og alle de mennesker, der hørte til Kora, og alle deres ejendele. De og alle, der hørte til dem, styrtede levende ned i dødsriget, og jorden lukkede sig over dem; de blev udryddet fra forsamlingen.”

4 Mos 16:32:
”Jorden åbnede sit gab og slugte dem sammen med deres familier og alle de mennesker, der hørte til Kora, og alle deres ejendele.”

Hvad var synden hos Koras mænd? De tjente andre guder.

I Judas’ Bog får vi en dybere indsigt.

Judas 1:11:
”Ve dem! De er slået ind på Kains vej og har for vindings skyld givet sig Bileams vildfarelse i vold og går til grunde som Kora i hans opsætsighed.”

De var slået ind på Kains vej. De havde godkendt drab og endda dræbt deres egne brødre. De var også fulde af grådighed og tjente penge til deres "gud". Bileam blev kaldet til at forbande Jøderne, og blev lovet en stor belønning - ikke ulig USA, der giver præmier til og beskytter PA-Arabere, der arbejder for Israels ødelæggelse.

Er du en af dem, der gør oprør imod Bibelens Gud, og når som helst kan falde i et "jordfaldshul" og omkomme?