05.03.2013

Rapport: Obama ønsker Zions Bjerge "judenrein.”

Fra Ivarfjeld.com/
5. marts 2013.

”World Tribune” citerer Israelske kilder for at sige, at den Amerikanske Præsident forventer at se en detaljeret plan for Israelsk tilbagetrækning fra "Verstbredden”. ‬

Obama-regeringen kræver en detaljeret rapport under sit besøg i Israel, som led i et initiativ til at etablere en Palæstinensisk stat i 2014.

Den Amerikanske Præsident, Barack Obama, har krævet en tidsplan for en Israelsk tilbagetrækning fra Vestbredden, og ønsker at se en detaljeret plan fra Premierminister Benjamin Netanyahu under sit kommende besøg i Israel, rapporterede ”World Tribune” søndag.

Idet avisen citerer Israelske kilder, skriver den, at den Israelske plan vil blive betragtet som en del af et Amerikansk initiativ til at oprette en Palæstinensisk stat på Vestbredden i 2014.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
At kræve, at Jøder trækker sig ud af Judæa og Samaria, er et forsøg på at skabe den første "Jødefri zone" siden Nazi-Tyskland. Tyskland og Polen blev næsten gjort "Judenrein". I Polen "fjernede" Adolf Hitler 90 procent af Jøderne fra territoriet.

Nu ønsker Obama at kopiere disse handlinger i det Bibelske kerneland på Zions bjerge i Israel. Det, Obama kræver, er, at få opfyldt Nazi-leder, Adolf Hitlers, planer. Ren og afstumpet Nynazisme.

Jesus Messias vil vende tilbage som Løven af Juda. De, der støtter denne form for ondskab mod de Jødiske bosættere, vil stå overfor en streng dom.