12.03.2013

Obama-app stiller ham til rådighed for alle Israelere.

Fra Ivarfjeld.com/
12. marts 2013.

Israel lancerer en officiel iPhone- og Android-app for at gøre Obama bredt tilgængelig under hans besøg i Israel.

Israel har travlt med at gøre klar til den Amerikanske Præsident, Barack Obamas, besøg senere i denne måned. Det betyder masser af sikkerhedsforanstaltninger og andre logistiske problemer ... samt at igangsætte en officiel iPhone- og Android-app.

Premierminister Benjamin Netanyahus kontor afslørede mandag en officiel smartphone-app, der giver brugerne mulighed for at spore Obama under hans ophold i Israel.

Denne app forventes at blive brugt meget af journalister, men vil tillade alle at modtage realtids-opdateringer og se streaming-video af den Amerikanske leders forskellige stop rundt om i landet.

Den Amerikanske ambassade i Tel Aviv optager også et "underholdnings-baseret vue" af Obamas besøg og sælger billetter til Præsidentens eneste større offentlige tale. Ambassadens Facebook-side har endda en konkurrence, hvor deltagerne kan vinde 20 pladser ved arrangementet.

Source: Israel Today

Kommentar:
Obamas besøg i Israel skaber en masse spænding. Selvom Obama ikke er den lovede Messias, ønsker den Israelske regering, at de fleste Israelere skal kunne "se showet".

Når Jesus Messias vender tilbage i Himlens skyer, føler mange kristne, at de fleste mennesker på Jorden vil være i stand til at bruge deres smartphones for at følge begivenheden ......

Jeg har ikke en smartphone. Jeg vil hellere bruge jungletrommerne end at købe en.

Når vi alle har en smartphone, vil vi holde forbindelsen til den sidste og endelige Antikrist på alle områder af livet. Man vil simpelthen ikke være i stand til at købe eller sælge uden en sådan.