11.03.2013

42% i Østrig ser positive sider hos Hitler.

Fra Ivarfjeld.com/
11. marts 2013.

En meningsmåling finder, at 54% tror, Nynazistiske grupper kunne blive en succes ved Østrigske valg, hvis der ikke var en lov, der forbød dem.

Ifølge en meningsmåling, foretaget af avisen Der Standard, som blev offentliggjort i fredags, mener 42% af Østrigerne, at "ikke alt var dårligt under Hitler," mens 57% mener, at "der ikke var noget positivt ved Hitler-æraen."

Undersøgelsen blev foretaget blandt 502 stemmeberettigede vælgere i Østrig og offentliggjort forud for 75-året for landets indlemmelse i Nazityskland.

61% mener at landet handler passende angående den Nazistiske fortid, mens 39% mener, at der burde gøres mere.

Nazi-Tyskland annekterede Østrig i 1938, og der ulmer stadig en debat om, hvorvidt Østrigerne var Hitlers første ofre, eller om de var villige medskyldige. Østrigs Jødiske befolkning blev næsten udslettet i det efterfølgende Holocaust.

Source: The Jerusalem Post

Kommentar:
Én gang Nazist, altid Nazist.

Når 42 procent af dagens Østrigere er positive for Nazisterne, er vi tilbage i dagene fra 1933 til 1936. Adolf Hitler fik 36 procent af stemmerne i 1932. Han kunne måske have gjort det endnu bedre, hvis han var gået efter valg i Wien i dag.

Så sent som i 1960 var 89 procent af befolkningen i Østrig Romersk-Katolske.

Før Østrigerne bød velkommen til at indgå i Det Tredje Rige, var de en del af Tysklands Hellige Romerske Rige, det andet Romerske imperium.

Inspirationen til at bygge et Romerrige står også bag den Europæiske Union (EU). Østrigerne vil hylde den politiske leder, som snart vil tilpasse og forene alle imperier, ligesom drømmen om deres Romersk-Katolske bror, Adolf Hitler.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jyllands Posten skriver: Nazi-skeletter i skabene hos Wienerfilharmonikerne