08.03.2013

USA må forberede sig på militært angreb på Iran.

Fra Ivarfjeld.com/
8. marts 2013.

"Der kan måske endnu være en måde at bringe dem til fornuft på."

[Foto: Den Amerikanske top kommandant i Mellemøsten har en krigsplan klar for angreb på Iran]

Det er ordene fra General James Mattis, ”US Central Command”, den øverste Amerikanske kommandant i Mellemøsten. Han sagde til Senatets forsvars-udvalg tirsdag, at sanktionerne mod Iran ikke virker.

"Jeg tror, vi er nødt til at fortsætte sanktionerne, men have andre muligheder klar," sagde Mattis. "Der kan måske endnu være en måde at bringe dem til fornuft på."

Adspurgt af senator Lindsey Graham (RS.C.) om den eneste anden mulighed er at bringe dem "i knæ," svarede Mattis, "ja, sir."

"Der er en række midler til at gøre det, endda når man lige undtager åben konflikt. Men det er helt sikkert en af de muligheder, jeg må forberede til Præsidenten," sagde han.

Source: CNN

http://security.blogs.cnn.com/2013/03/05/us-commander-says-iran-sanctions-not-working/

Kommentar:
De Amerikanske kommandanter er ikke ansvarlige for Det Hvide Hus. Præsidenten kan underkende deres råd. Det skal være sådan i en demokratisk kultur. De politiske ledere er cheferne for de væbnede styrker, samme med deres generaler og admiraler.

Chancerne for, at Obama beordrer et militært angreb på Iran, er spinkle. USA har simpelthen ikke råd til en ny krig i den Islamiske verden. Pentagon, der er tømt for kontanter, vil også blive nødt til at udvikle en strategi for begrænsning af, hvordan man skal behandle et nukleart Iran.

Jesus Messias lovede ikke, at verden ville få det nemt. Iran er et af Satans bedste redskaber. Sammenbruddet i USA som verdens "politimand", kombineret med Islamisk terror, vil til slut bringe os alle til underkastelse. Midt i dette kaos vil millioner byde den sidste og endelige "fredsmægler" velkommen.