04.04.2013

Israelsk forsvarschef advarer om et nyt Auschwitz.

Fra Ivarfjeld.com/
4. april 2013.

Stabschef generalløjtnant Benny Gantz besøger Yad Vashem og minder om vigtigheden af at huske Holocaust. ”Nazistiske efterfølgere planlægger et nyt Auschwitz," advarer han.

IDF-stabschef generalløjtnant Benny Gantz deltog i en mindehøjtidelighed på Yad Vashem onsdag og sagde: "Nazisternes efterfølgere er talrige, de klæber til anti-Semitiske veje og plots for at skabe et moderne Auschwitz."

"IDF går imod intentioner om at udslette staten Israel, og vi har svoret, at Jødisk blod ikke vil blive efterladt," tilføjede Gantz.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Jeg ved, at IDF-chefen ikke kan tale frit. Men jeg behøver ikke at famle rundt i blinde.

Se blot på henholdsvis Barack Hussein Obamas og Det Muslimske Broderskabs bluffnumre. De er efterfølgere af Nazisterne, og de vil gerne se Israel blive reduceret til et område, der ikke er meget større end New York City. Hvis den såkaldte "Vestbred" nogensinde kommer tilbage på Islamiske hænder, er Israel dødsdømt.

Resterne af Israel vil være en miniputstat, bare lidt større end de marker, der omgiver Auschwitz i Polen.

1 Mos 14:20:
”Velsignet være Gud den Højeste, som gav dine fjender i din magt.« Og Abram gav ham tiende af det alt sammen.”

Jeg håber, at IDF-chefen er klar over, at tilhængere af Det Muslimske Broderskab har overtaget vigtige nøglejobs i Pentagon, og at man ikke længere kan have tillid til USA.

Jeg beder også om, at IDF-chefen vil få et møde med den levende Gud og omfavne Yeshua.