06.06.2013

74% af Israelerne misbilliger Obama og Islamisterne.

Fra News that matters.
6. juni 2013.

Israelerne tror ikke på Obama’s og Kerry's "fredsplan". 74 pct. siger, de afviser tanken om en "Palæstinensiske hovedstad" i en del af Jerusalem.

På 46. årsdagen for Seksdageskrigen foretrækker størstedelen af de verdslige Israelere en to-statsløsning, mens de fleste religiøse Israelere er imod det.

Ifølge en meningsmåling i Jerusalem Post tror 72 procent af de Israelske Jøder nu 46 år efter Seksdageskrigen, der fysisk forenede Jerusalem under Jødisk herredømme, at byen er funktionsdygtigt opdelt mellem Jøder og Arabere.

Men 74 procent siger, at de afviser idéen om en Palæstinensisk hovedstad i nogen del af Jerusalem med den konsekvens, at de foretrækker et forenet Jerusalem. Kun 15% siger, at de ville støtte en plan for byens deling, hvorved Israel ville opgive suveræniteten over nogle Østlige dele af byen for at give mulighed for en Palæstinensisk hovedstad der.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Det er interessant, at kun 15% af Israelerne støtter en ”Berlinermur” i Jerusalem.

15 procent, er mindre end de 20 procent Muslimer, der lever i Israel - de Israelske Arabere. Da der er mange Venstreorienterede Israelske Jøder, der støtter den Islamiske fordring, synes der at være bedre dømmekraft blandt mange Muslimer end blandt de frafaldne Jøder.

1 Kong 11:36:
”Jeg vil give hans søn én stamme, for at min tjener David altid skal have en lampe for mit ansigt i Jerusalem, den by jeg har udvalgt til at sætte mit navn på.”

I går følte jeg, at Helligånden talte til mig og sagde, at de sande Ismaelitter allerede bor i Israel. De støtter den Zionistiske stat, hvor Isaks familie er i flertal.

De ægte Ismaelitter er ikke blevet bedraget af Muslimerne til at angribe deres egne fætre.

De har set Satans sande ansigt i Jihad-krigerne, der lemlæster og dræber for "Allah". En ægte Ismaelit vil aldrig kalde sig "Palæstinensisk", men helt korrekt en Araber - en fredelig Araber, der bor i Israel med fuldgyldigt borgerskab. En Araber, som anerkender staten Israels ret til at eksistere, og som har tilsluttet sig Jødernes genopbygning af deres gamle hjemland.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Parkistansk Muslim og Egyptisk Kristen siger, anti-Zionismer ER anti-Semitisme.