17.06.2013

Blair ønsker at bevæbne al-Qaeda og Islamisk Jihad i Syrien.

Fra News that matters
17. juni 2013.

Som udsending til Mellem-Østen siger han til "The Times", at vi må lægge en "mere interventionistisk linje" i Syrien. Han siger, at Iran er den største destabiliserende faktor i regionen.

”Der er nogle blandt de Syriske oprørere, der ønsker et pluralistisk samfund, og at der kommer demokrati ud af alt dette. De er "en gruppe mennesker, der ikke har våben", sagde Mellem-Øst udsendingen Tony Blair i lørdags.

Den tidligere Britiske Premierminister sagde til ”The Times” i London dagen efter, at USA's Præsident Barack Obama havde besluttet direkte at bevæbne oprørerne, at Storbritannien efter hans opfattelse bør hjælpe Amerikanerne med at bevæbne de Syriske oprørere.

I behøver ikke at sende tropper, men det internationale samfund bør tænke på at installere flyveforbuds-zoner. I bliver nødt til at skabe sådanne omstændigheder, at Assad ikke er i stand til at ændre magtbalancen i kampen ved brug af eksterne kræfter," sagde Blair til ”The Times”.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Tony Blair er ikke ligefrem en pålidelig kilde, hvad angår de "demokratiske ønsker" hos oprørerne i Syrien. Han løj om masseødelæggelsesvåbnene i Irak og har blod fra 100.000 Irakere på hænderne.

Med hensyn til oprørsstyrkernes demokratiske karakter må vi stille Blair nogle spørgsmål:

1. Kunne det være Hizbollah, Blair er så fascineret af? Denne organisation arbejder for ødelæggelse af Israel, og er finansieret af Ayatollah-styret i Iran.

2. Kunne det være al-Qaeda, som den tidligere Premierminister for Det Forenede Kongerige ønsker at give friske forsyninger af våben?

3. Islamisk Jihad har altid arbejdet for, at Sharia-love kan håndhæves i Storbritannien. Kunne det være denne organisation, der er en egnet "fredspartner" for Mr. Blair?

Tony Blair kan være den mest oplyste frimurer i Verden. Han er en Pavelig ridder, og arbejder for den Romersk-Katolske Paves dominans.

For at være i stand til at samle alle "gode folk" bag Pavedømmet er mænd som Blair instrueret i at skabe kaos, da der kun ud af panik og kaos vil opstå et behov for en "fredens mand".

Det sidste og endelige lovløshedens menneske vil bringe alle nationer til slagterhuset. De vil blive trukket ind i Syrien, og til sidst over Golanhøjderne og ind på Armageddons marker i det nordlige Israel. Der vil de stå overfor en jernnæve og Israels Gud vrede.

Du kan sige en masse om en sekulær diktator som Basher al-Assad. Engang var han Tony Blairs ven, men er nu en fjende, simpelthen fordi Assad forstår Islams djævelske karakter og dens vilje til at kæmpe en afgørende krig for at slippe af med Israel.

Assad har holdt en kølig fred på Golan siden 1973. De Islamiske kræfter og Tony Blair kan ikke længere tåle en sådan regent i Damaskus.