18.06.2013

Putin advarer Cameron mod at bevæbne Islamiske kannibaler.

Fra News that matters
18. juni 2013.

"Jeg tror ikke, du vil benægte, at man virkelig ikke behøver at støtte de mennesker, der ikke blot dræber deres fjender, men åbner op for deres organer og spiser deres indvolde foran offentligheden og kameraerne."

Dette er Vladimir Putins ord på en fælles pressekonference med David Cameron.

Rusland og Storbritannien har stadig meget forskellige tilgange til den Syriske krise, sagde den Britiske PM Cameron efter mødet med Putin og tilføjede, at beslutningen om at bevæbne oprørerne endnu ikke er taget. Ruslands Præsident advarede mod et sådant træk under henvisning til oprørernes grusomheder.

"Begge parter i konflikten har blod på hænderne", ikke kun Bashar Assads regering, men også oprørerne, understregede Ruslands Præsident, Vladimir Putin, på et pressemøde i Downing Street 10.

"Jeg tror ikke, du vil benægte, at man virkelig ikke behøver at støtte de mennesker, der ikke blot dræber deres fjender, men åbner op for deres organer og spiser deres indvolde foran offentligheden og kameraerne," sagde Putin, og refererede til en videooptagelse på internettet af en oprørskæmper, der spiser hjertet fra en regeringssoldat. Senere blev det dog udledt, at slagsbroderen var i besiddelse af en lunge.

"Er det dem, du ønsker at levere våben til?" sagde han og tilføjede, at det ikke stemmer overens med internationale humanitære standarder.

Source: Russisk TV

Kommentar:
David Camerons sind må være meget omtåget, hvis han ikke er i stand til at lytte til Vladimir Putin. Mærkeligt nok er det Zar Putin, som forsvarer det, der måtte være tilbage af civilisation i Syrien.

Mænd som Barack Hussein Obama er ret villige til at bevæbne de mest blodtørstige barbarer, vi har set siden Nazi-Tyskland og Holocaust.

Jesus Messias sagde, at de, der afviser Ham, skal stå tilbage med et sind, der ikke fungerer. Hvor Guds ånd ikke er til stede, bliver der omtåget efter et stykke tid.

Rom 1:28:
”Fordi de ikke regnede det for noget værd at kende Gud, prisgav Gud dem til en forkastelig tankegang, så at de gjorde, hvad der ikke sømmer sig.”

De, der har afvist Jesus som Messias og Gud, er fortabte. Der kommer forfærdelige tider forude, indtil den endelige dommedag. Fårene vil få deres belønning. Bukkene vil blive sendt til den evige ild, hvor de skal leve i uendelig pinsel sammen med deres far, Satan, for evigt.

Vær vis. Omvend dig i dag. Udsæt det ikke.