20.06.2013

Den Afghanske Præsident Karzai boykotter forhandlinger med Taleban.

Fra News that matters.
20. juni 2013.

Den Afghanske regering vil ikke deltage i fredsforhandlinger med Taliban, medmindre processen er "Afghansk-ledet", siger Præsident Hamid Karzai.

Udtalelsen kom en dag efter, at USA sagde, de ville tale med Taleban, der har åbnet et politisk kontor i Qatar. Karzai suspenderede tidligere drøftelser med USA om deres militære tilstedeværelse i Afghanistan, efter at Nato tager af sted i 2014.

Source: BBC

Kommentar:
En af de mest vildledende og svigefulde nationer i verden er Kongeriget Norge. Norge har nu indledt hemmelige "fredsforhandlingerne" i Oslo, hvor Obama og Taliban har fundet fælles fodslag.

Ikke blot gjorde Norge betydelig skade på Israel ved at arbejde som agent for PLO og radikal Islam. Oslo-"fredsprocessen" blev hurtigt Oslo-”krigsprocessen". Nu støtter Norge Taleban, og gør betydelig skade på fremtiden for en mulig demokratisk stat i Afghanistan.

I de statskontrollerede og loyale Norske medier i går, blev den Norske regering præsenteret som "den store fredsskaber", der hjælper det Afghanske folk. Efter, at den Afghanske regering meddelte, at de vil boykotte de "fredsforhandlingerne", der er arrangeret af Oslo, blev denne besked censureret.

Utroligt, at folk stadig tror, at Norge er en fri og demokratisk nation.

Bliv ikke bedraget. Norge er den største sponsor af Islamisk terrorisme uden for den Islamiske verden. Stol ikke på den nuværende regering i Norge. Ikke engang som nummer to.