20.06.2013

Russisk marina og luftstyrke styrer mod Syrien imod Vestlig indgriben.

Fra Endtimeheadlines/
20. juni 2013.

Blot en dag efter, at G8-topmødet endte i fiasko for de Vestlige ledere, som ønskede at overvinde den Russiske modstand mod at kræve Præsident Bashar Assad fordrevet, meddelte Moskva onsdag den 19. juni, at de havde sendt to krigsskibe til Syrien. De transporterer 600 Russiske marinesoldater.

”De er på vej”, siger den officielle erklæring, "for at beskytte de Russiske borgere der." Den Russiske Deputerede, luftvåben-kommandøren, Generalmajor Gradusov, tilføjede, at en paraply af luftvåben ville blive leveret til den Russiske ekspeditionsstyrke, hvis det skulle blive nødvendigt.

Debkafiles militære kilder rapporterer, at det påskud, som Moskva gav for at sende styrken, kun meget dårligt camouflerer den Russiske Præsident Vladimir Putins hensigt, at spænde det Russiske militærs muskler som svar på leveringen af Vestlige våben til de Syriske oprørere.

DEBKAfile afslørede tirsdag den 18. juni, at Putin gav Vesten en berettiget advarsel om, at hvis de fortsatte med yderligere at bevæbne oprørerne, ville en Russisk trop lande i Syrien i skikkelse af en operation for at evakuere truede Russiske statsborgere. Der bor ca. 20.000 Russere i Syrien. I tidligere stadier af konflikten fik de lokaliteterne som samlingsplads, hvis Moskva skulle beslutte at hente dem ud af det krigshærgede land. Evakueringen af Russiske borgere ville i sig selv være et tegn på en dramatisk udvidelse af den Syriske konflikt… More