13.06.2013

Grækenland suspenderer det statslige TV-selskab ERT for at "spare penge".

Fra News that matters
13. juni 2013.

Den Græske regering har lukket den offentlige tv-station ERT, og kalder den et "fristed for affald".

Seere, der ser nyhederne på den største TV-kanal, så skærmen gå i sort sent tirsdag aften.

Alle medarbejdere er blevet suspenderet indtil en forestående omorganisering. Tusindvis af mennesker gik i protest imod beslutningen udenfor ERT’s hovedkvarter.

Det er det seneste træk i en lang række nedskæringer og skattestigninger med henblik på at føre landet ud af recessionen.

"ERT er et tilfælde med en enestående mangel på gennemsigtighed og utrolig ekstravagance. Det slutter nu," sagde regeringens talsmand, Simos Kedikoglou, tidligere.

Skønt alle 2.500 medarbejdere vil blive fyret, tilføjede han, at de vil få udbetalt kompensation og vil være i stand til at søge arbejde, når selskabet relanceres som et mindre, uafhængigt, offentligt TV-selskab.

Lederen af ERT’s udlandsredaktion, Odin Linardatou, sagde, at annonceringen overraskede journalisterne. "Vi er meget chokerede, vi er vrede," sagde hun til BBC's Nyheds-program. "Det, jeg ikke kan acceptere i et demokrati, er, at Grækenland ikke vil have en offentlig TV-station."

Source: BBC

Kommentar:
Grækenland kunne have suspenderet sit Parlamentet for at spare penge. Som medlem af EU, behøver Grækenland ikke længere et nationalt parlament.

De nationale parlamenter i Europa har ingen vetoret. Enhver national lovgivning, der er i modstrid med de nye EU-regler, skal suspenderes, og lovene for "Riget" skal gennemføres.

At suspendere det nationale, statslige TV er et mærkeligt træk. Normalt bruger eliten sådanne TV-kanaler for at indoktrinere mennesker. Jeg tror, det er et bevis på de kaotiske forhold i Grækenland.

Ved slutningen af tidsalderen bliver der kaos, og folk vil blive paniske.

Luke 21:25:
”Og der skal ske tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene gribes af angst, rådvilde over havets og brændingens brusen.”

Det første, en besættelsesmagt vil forsøge at få kontrol over, sker ved at lukket det pro-nationale TV. Grækenland har tidligere været besat af Nazi-Tyskland, og var under Fascistiske diktatorer fra 1967 til 1974. Lad os se, hvad der er undervejs denne gang. En ny revolution?