28.06.2013

Kerry i Mellemøsten igen.

Fra News that matters.
28. juni 2013.

Obama og Islam har brug for "fredsforhandlingerne" før september.
USA’s Udenrigsminister ønsker, at Obama får ny anerkendelse før FN's generalforsamling genoptager debatten om Mellemøsten i september.

John Kerry sagde onsdag i Kuwait, at fremskridt i retning af en fredsaftale i Mellemøsten skulle foretages, før FN's generalforsamling genoptager debatten om Mellemøsten til september.

Kerry understregede, at han ikke ville sætte en fast frist for at genoptage fredsforhandlingerne, men sagde:

"Længe før september skal vi udvise fremskridt på en eller anden måde."

Gold er uenig:
"Næsten alle, der er professionelt involverede i fredsprocessen, mener ikke, at en permanent statusaftale er mulig på dette tidspunkt," advarede Dore Gold, en tidligere Israelsk forhandler og Netanyahu's medhjælper, som nu er formand for ”Jerusalem Center for Public Affairs”.

"Det er nødvendigt med et nyt paradigme for at udføre dette arbejde, men der er ingen tegn på, at nye ideer dukker op."

Source: New York Times

Kommentar:
Vi forstår alle, at Barack Hussein Obama ønsker at have fået en form for anderkendelse som "fredsskaber", når han skal tale til FN.

USA vil sidde sammen med ambassadører for Islamiske diktaturer i Mellemøsten og Asien. Nogle af dem er faste købere af USA’s statsobligationer. De forventer alle at få noget tilbage fra deres våbenbrødre, så de kan se en mulig ødelæggelse af Israel.

For alle tænkende og ærlige mennesker er der et spørgsmål: Hvordan kan Israel forhandle om noget som helst med banditter og terrororganisationer, der ikke selv accepterer, at den Jødiske stat eksisterer?

Hvor mange Muslimske nationer tillader civile Israelske passagerfly blot at flyve over deres luftrum? Og på grund af racisme mod Jøderne har Israel endda forbud imod at tilslutte sig de Asiatiske fodboldcups, og må spille mod Europæiske nationer. Der findes dog stadig civiliserede mennesker.

Før den dag, hvor Araberne accepterer nederlaget i Israels Uafhængighedskrig i 1948, synes der kun at være meget lidt at snakke om. Glem alt om at blive enige om noget som helst.

Under pres fra det internationale samfund, der ikke kan skelne rigtigt og forkert, må Israel fortsætte med at spille det nuværende politiske teater. Netanyahu og hans kabinet bliver nødt til at foregive, at der er nogle Arabere, der virkelig er villige til at acceptere en Jødisk stat, og blive ved med at søge efter dem.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kerry kræver en "fredsaftale”, der forkrøbler Israel.
"Det historiske had til Jøderne, er nu blevet overført til et had mod den Jødiske stat".

Det sagde den Israelske Premierminister Benjamin Netanyahu. Han tager et barsk standpunkt ved de nuværende "pre-pre - fredsforhandlinger" med Israels Arabiske fjender.

"Israel er ikke interesseret i at blive et "bi-nationalt land", men skal sikre, at det kan forsvare sig selv mod enhver trussel, sagde Premierminister Binyamin Netanyahu torsdag, blot få timer før den Amerikanske Udenrigsminister, John Kerry, ankom til forhandlingerne.

De to mødtes til en middag i en arbejdsgruppe torsdag aften i Jerusalem, men der faldt ingen bemærkninger før deres møde.

Kerry, der ankom fra Jordan på sit femte besøg siden marts, forventedes at rejse tilbage til Jordan på fredag til et møde med Den Palæstinensiske Myndigheds Præsident, Mahmoud Abbas.

Israelske embedsmænd siger, at Kerry måske vender tilbage til Israel før Sabbatten eller måske først lørdag aften til et opfølgende møde med Netanyahu. Den Amerikanske ambassade meddelte, at han havde planlagt en pressekonference i Amman lørdag eftermiddag.

Netanyahu, der talte ved den årlige mindegudstjeneste for Theodor Herzl, sagde, før Kerry ankom, at Israel ønsker fred, "fordi vi ønsker at leve i fred." Men han sagde, ingen bør "narre sig selv til at tro, at hvis vi når til enighed med Palæstinenserne, vil det udslette den utæmmede bagvaskelse af den Jødiske stat."

Netanyahu sagde, at uanset hvad Israel gør, vil dets navn til stadighed blive sværtet til rundt om i verden, og Israel vil fortsat blive afbildet som "en fredsafvisende krigsmager og et mørkt land, der stræber efter at erobre."

Han gentog et tema, som han har gentaget flere gange i de sidste par måneder: At anti-Semitisme - det historiske had til Jøderne - nu er blevet overført til et had til den Jødiske stat.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Hvorfor er Araberne i PLO ved at etablere forudsætningerne for "fredsforhandlinger"?

Der er en simpel logik bag dette:

"Hvis vi begynder at tale, uden først at sikre os, at staten Israel vil ophøre med at eksistere, vil tilhængerne af Hamas, Islamisk Jihad og al-Qaeda sige, at vi har indgået et kompromis".

Den forudsætning, at Israel skal undtage nederlaget i 1967-krigen, vil føre til, at staten mister sin evne til at forsvare sig selv.

Der var ingen "fred" før 1967, da Araberne besatte Gaza, Golan-højderne, den såkaldte Vestbred og Østjerusalem. Der bliver heller ikke fred, hvis disse befriede områder vender tilbage til Islamisk besættelse. Et så destruktivt skridt vil blot skubbe det Jødiske folk tilbage bag "Auschwitz-linjen" – med grænser, som ingen hær i verden kan forsvare.

Hvis du tror, at jeg forsøger at føre dig bag lyset og blive modstander af fred, så tag blot et kig på dette kort:

Hvordan ville det være for den Amerikanske hær at forsvare en nation, der ikke var bredere end området fra Long Island til Manhattan?

Israel har i dag et minimumskrav for at forsvare sig selv mod fjendtlige styrker fra Nord og Øst. Der er omkring 50 kilometer fra Netanya til Jordandalen og den Israelske grænse mod Jordan.

John Kerry ved dette, men lader som om, det vi ser i Libyen, Egypten Pakistan, Nigeria, Irak, Iran, Somalia, Afghanistan og Syrien ikke finder sted på Zions Bjerge - at de Muslimer, der støtter PLO, er helt forskellige fra de Muslimer, der ellers bor i den Muslimske verden.

Kerry forsøger at overbevise os om, at hvis Araberne bare kan skubbe Jøderne hen imod porten til Middelhavet, vil alle Muslimer begynde at elske det Jødiske folk og leve i fred med dem.

Hvis Araberne er i stand til at gøre Israel til en delstat, der ikke kan forsvares, vil Saudi-Arabien, FN og Barack Hussein Obama have opnået, hvad "allah" kræver af dem.

Hvis de er i stand til at ødelægge Israel, vil de have et ægte fysisk bevis på, at der ingen Bibelsk Gud findes, og ingen dom venter for alle, der hævder det samme.

Det er Sandheden - et delvist skjult, åndeligt motiv - om den massive Globale fjendtlighed over for staten Israel.