28.06.2013

Hamas: Palæstinenserne vil aldrig anerkende Israel.

Fra Israeltoday.co.il/
28. juni 2013.

Hamas’ Premierminister, Ismail Haniyeh, gentog denne uge, at de Palæstinensiske Arabere som helhed aldrig vil anerkende Israels ret til at eksistere, og slet ikke at eksistere som en Jødisk stat.

"Vi har haft to krige... men Palæstinenserne ville ikke og vil ikke anerkende Israel," citerede Nyhedsbureauet Ma’an i Bethlehem Haniyeh for ar sige, da han bød velkommen til nogle internationale aktivister, der var på solidaritetsbesøg.

Hvorfor skulle nogen tage sig af, hvad Hamas siger om dette? Det er helt sikkert holdningen i Washington og Europa, når de nu igen presser Israel til at give "fredsindrømmelser” til Hamas' rivaler i Den Palæstinensiske Myndighed.

Men, hvad de meget bekvemt har glemt, er, at Haniyeh er Premierminister, og at Hamas lovligt kontrollerer et flertal i det Palæstinensiske parlament, fordi den Palæstinensiske offentlighed stemte gruppen til magten.

Imidlertid roste Haniyeh de internationale aktivister, der besøger det Hamas-styrede Gaza for at udføre en "hellig pligt", rettet mod at delegitimere Israel.