30.06.2013

Obama og Endetiden.

Fra News that matters.
30. juni 2013.

Barack Hussein Obama bevæbner Islamiske barbarer i Syrien.
Muslimer, der råber "Allah er stor", har halshugget en præst og to andre Ortodokse Kristne med en kniv.

Op igennem historien har den Islamiske verden været i borgerkrig. Baseret på Koranens opfordring til Jihad, udryddede Muslimerne først den Jødiske og Kristne befolkning, der ikke formåede at flygte fra Muhammed og hans tilhængeres besættelse. Dernæst begyndte barbarerne at massakrere deres egne brødre.

Basher al-Assad er en sekulær diktator - en mand, der torturerer og lemlæster sine rivaler. Despotiet i Syrien har haft mange kulører. Islamisk Jihad er den mest umenneskelige af dem alle.

Der synes ikke at være nogen ende på de forbandelser, der følger efter en accept af denne barbariske ideologi, præsenteret som en religion. Ligesom Nazisterne hævder de Islamiske kræfter, "got mitt uns" eller "Gud er med os".

At Vesten er begyndt at støtte denne meget barbariske religiøse bevægelse, er udelukkende en frugt af Barack Hussein Obama’s Præsidentskab. Denne mand blev født i en Muslimsk familie, men har mærkeligt nok været stemplet af kristne ledere som en "kristen", fordi han hævder at være blevet en "kristen".

Er du en af dem, der stadig tror på dette bedrag?

Ivar Fjeld kommenterer:
Shalom og Kærlighed i Yeshua.

Daniel 11:39:
NIV: “He will attack the mightiest fortresses with the help of a foreign god and will greatly honor those who acknowledge him. He will make them rulers over many people and will distribute the land at a price.”

Oversættelse: “Han vil angribe de mægtigste fæstninger med hjælp fra en fremme gud, og vil ære dem stort, som vedkender sig ham. Han vil gøre dem til herskere over mange folk, og vil dele landet for vinding skyld.”

Dansk Bibel:
(”En fremmed guds folk gør han til forsvarere for sine fæstninger, og dem, han anerkender, overøser han med æresbevisninger, giver dem herredømme over mange og tildeler dem jord som belønning.”)

Lad os opdele dette vers og se, hvor Obama passer ind.

1. Han: Det er en person, ikke en ånd. Der findes nogen, der gerne vil åndeliggøre Antikrist.

2. Han vil angribe: USA og NATO står nu med Islamisk Jihad - ikke imod den. Der er sket en komplet kovending i Amerikansk politik under Obama’s regering.

3. De mægtigste fæstninger: Hvem troede, at Oberst Gadaffi skulle dø som en hund på vejen, dræbt af Islamister og NATO-krigsfly, der jagtede ham? Hvem troede, at et verdsligt diktatur i Egypten, sponsoreret af W. Bush, ville falde i hænderne på det forbudte Muslimske Broderskab?

4. Med hjælp fra en fremmed Gud: "Allah O Akbar". Dette er den fremmede "gud", der trådte ind i verden i 630 e.Kr., da en Arabisk mand ved navn Muhammad hævdede at have fået en åbenbaring fra himlen. Vi er vidende om dæmoner og urene ånder. Jesus Messias sagde: Se på frugterne. Det gør vi, og tager et standpunkt imod denne ondskab.

5. Og vil ære dem stort, som vedkender sig ham: Obama begyndte sin Præsidenttid med at få Nobels Fredspris af pensionerede venstrefløjs-politikere i Norge. Obama taler fine ord. Han ærer dem, der hylder ham i Washington, FN, Berlin, Kairo og Jerusalem.

6. Han vil gøre dem til herskere over mange folk: Gennem NSA ønsker Obama’s folk at styre hele verden. Og når du giver dem dine tanker enten gennem din smart-phone, din liste over venner på Facebook, eller din udvalgte bog på Yahoo Messenger, spiller du oplysningerne lige i hænder på dem. Dette ses nu som et Globalt bedrag.

7. Han vil dele landet for vindings skyld: At slippe af med Israel er et must for Islam, og Obamas folk råber "hurra". Jøderne skal se, at landet ikke er deres, men må deles med 200 millioner Muslimske naboer. De vil alle tilbede "gud" i et land, der ser ud til at være.. opdelt.

Når det Zionistiske Israel er "erstattet", har Obama og hans tilhængere af alle slags fået beviset på, at Bibelens Gud ikke findes. Både Jødedommen og Kristendommen er falske religioner, og der er ingen dom for dem, der hævder, at Jesu blod er meningsløst. Nu vil "allah" være den eneste "gud". Og hvis du ikke overgiver dig til ham, vil du blive stemplet som en fjende af "fred", tolerance, menneskerettigheder og det nye universelle Broderskab for mennesker.

Kan du se det?