29.06.2013

Palæstinensiske skolebøger sletter Israel.

Fra Israeltoday.co.il/
28. juni 2013.

En høring i Knesset denne uge viste endnu en gang at de Palæstinensiske skolebøger benægter legitimiteten af Israel, sletter Jødisk historie i området, og lærer at ægte fred ikke er muligt, før den Jødiske stat forsvinder.

Dr. Arnon Groiss, en anerkendt ekspert på tolerance i uddannelsen, fremlagde sine resultater for de samlede lovgivere og udenlandske diplomater, og anklagede skoleebøgerne for, at "Israel bliver delegitimeret og dæmoniseret i disse tekster, og en fredelig løsning på den Arabisk-Israelske konflikt drøftes aldrig."

De pågældende skolebøger bruges i øjeblikket i de Palæstinensiske skoler, der bliver finansieret og drevet af FN og ”Works Agency” (UNRWA). Finansieringen af skolerne og lærebøgerne kommer fra USA, Canada, Sverige, Norge, Australien og andre nationer.

En af de vigtigste komponenter i de oprindelige "Oslo"-fredsaftaler var, at begge sider skulle uddanne deres respektive befolkning til fredelig sameksistens på det grundlag, at begge havde ret til suverænitet i mindst en del af landet.

Den Palæstinensiske side har ikke kun undladt at opfylde denne forpligtelse, men er beviseligt gået i den modsatte retning, og har uddannet fremtidige generationer til at sikre evig konflikt med Israel.