14.06.2013

Sommerlejr i Gaza: Børn lærer at bortføre Israelere.

Fra Israeltoday.co.il/
14. juni 2013.

Den årlige Hamas-drevne sommerlejr i Gaza-striben er begyndt, og har det sædvanlige utrolige sortiment af aktiviteter, som at lære at affyre rigtige geværer, undgå tilfangetagelse af myndighederne og bortføre Israelske Jøder.

For at øge realismen bliver dæk brændt af på hele lejrgrunden, og lyden af eksplosioner kan høres hele tiden.

Anslået 10.000 børn fra Gaza mellem 6 og 16 år deltager i lejren hver sommer. Lad dette bundfælde sig – børn i første klasse uddannes til at dræbe mennesker med skydevåben og kidnappe Jøder.

Den Britiske avis ”The Daily Mail”, som har en reporter i Gaza, skrev, at lejren "synes at være designet til at forme sine besøgende til morgendagens terrorister."

For at sikre, at børnene ved nøjagtigt, hvad det er, de bliver uddannet til at kæmpe for, giver de maskerede tilsynsførende fra Hamas også et antal lektioner og workshops om Islam og om at blive martyr for Allah.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Jesus sagde til sine disciple: »Det kan ikke undgås, at der kommer fald, men ve den, der bliver årsag til det.  Det var bedre for ham at have en møllesten hængt om halsen og være kastet i havet, end at han bringer én af disse små til fald." Luk 17:1-2.