31.07.2013

"Big brother" is watching you II.

Avis: Storbritannien spionerer for USA i Mellemøsten
Whistlebloweren Snowden afslører, at briterne overvåger e-mails og telefoner fra hemmeligt sted, skriver medie.
.
NSA overvåger 75 procent af internettrafikken
Den amerikanske efterretningstjeneste NSA har kapacitet til at overvåge op mod 75 procent af al amerikansk internetkommunikation, skriver avisen Wall Street Journal.
.
Gmail er ikke privat.
Gmail-brugere og folk, der e-mailer med dem, bør ikke forvente privatlivets fred overholdt, hævder Google i en fantastisk tilståelse.
.
Journalist: Jeg har 15.000 dokumenter fra Snowden
En amerikansk journalist fra den engelske avis The Guardian fortæller, at han har modtaget 15.000-20.000 dokumenter fra den sigtede whistleblower Edward Snowdon.
.
Nytt norsk spionprogram åpner for mer overvåking
Det nye dataprogrammet gjør at E-tjenesten kan ta imot og utlevere overvåkingsdata til for eksempel USA, mye raskere, lettere og i langt større omfang enn før.
.
Snowden advarer Amerikanerne:
De søde mennesker på ”National Security Agency” (NSA) er gået sammen med Apple, Google og Microsoft om at tage sig tid til - i deres travle hverdag - at indfange alle vore festbilleder fra college, de intime breve til og fra kæresten og de finansielle aktiviteter i vore forretninger, for at opbygge en "permanent fil", som kan blive brugt imod os på et senere tidspunkt.
.
Oaklands nye uhyggelige overvågningsprogram.
Tidligere i denne uge stemte medlemmerne af Oaklands byråd for en godkendelse af anden fase af et overvågningscenter til 10,9 millioner.
  .
"Smart"-målere.
Smart-målere indeholder - som du måske allerede ved - trådløse kommunikations-komponenter, der ikke kun er en alvorlig trussel mod menneskers sundhed, men også er enormt skadelig for privatlivets fred.
.
NSA kan kikke på dine personlige notater på din Iphone og Ipad
Det er ikke bare det du sender via internett fra din Apple-dings som kan overvåkes av NSA.
.
Hær forbyder soldater at læse om NSA.
"Hvis du går ind på hjemmesiden med nyheder i ”The Guardian”, som har et TOP SECRET diasshow på forsiden, vil du blive markeret," siger skribenten fra den 304. MIBN – bataljonen for den militære efterretningstjeneste.
---------------------------------------------------------------------------------------------------