01.08.2013

Tegn i solen...

Fra Endtimeheadlines/
30. juli 2013.

Der udspiller sig store ting ved solen. De kunne være profetiske.

Luke 21:25-26:
"Og der skal ske tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene gribes af angst, rådvilde over havets og brændingens brusen. Mennesker skal gå til af skræk og af frygt for det, der kommer over verden, for himlens kræfter skal rystes.”

Solen gennemlever i øjeblikket unormale og bekymrende begivenheder. NASA har for nyligt afsløret, at et rumteleskop, der sigter mod solen, har opdaget et gigantisk hul i solens atmosfære — en mørk plet, som næsten dækker en fjerdedel af vor nærmeste stjerne, der spyer solart materiale og gas ud i rummet. Det såkaldte koronale hul over solens nordpol kom til syne mellem den 13. og den 18. juli og blev observeret af ”Solar og Heliospheric Observatory” eller SOHO. More

Ifølge Fox Insider er "grunden til, at den er mørk, at en hel luns af solen dybest set er revet af, blæst bort og kommer denne vej med omkring to millioner miles i timen," sagde Powell. Det lyder ikke godt. Powell forklarede, at dette fænomen ofte sker, men at man ikke ofte ser noget i denne størrelsesorden. Han sagde, at når lunsen fra solen rammer jorden, vil den forårsage nordlys, og vrikke det magnetiske felt. Den største bekymring vil være mulige forstyrrelse af GPS-signaler og interferens med kommunikations-satellitter og el-ledninger. Fox News Insider

Ifølge en rapport fra Joseph Farah’s G2 Bulletin har Lloyd's i London - verdens mest specialiserede forsikringsselskab, der leverer ydelser til virksomheder i mere end 200 lande - udsendt en alvorlig advarsel om de potentielle konsekvenser ved en elektromagnetisk impuls fra en solar storm.  

Lloyd's undersøgelse, med titlen "Solarstormes risiko for det Nordamerikanske el-net," centrerer sig om den stærkt befolkede region fra New York til Washington, DC, men tilføjer, at andre risikofyldte områder findes i Midtvesten og i regionerne langs Gofkysten.

Det faktum, at et større forsikringsselskab ser på de økonomiske konsekvenser af en EMP fra en direkte solstorm, tyder på, at der er en stigende bekymring i forsikringsbranchen for, at nogle virksomheder står i fare for at lide et alvorligt økonomisk tab. Source  

Sky and Telescope Magazine rapporterede for nyligt, at solen opfører sig underligt. Den spyer typisk et festfyrværkeri af magnetisk aktivitet ud hvert 11. år for både de, der ser efter polarlys og Sungazers, men denne gang sov den over sig.

Da den endelig vågnede op (med et års forsinkelse), var det til den svageste præstation i 100 år. Det er endnu mere mærkeligt, at forskere, der som regel ikke er bange for at komme med hypoteser, mangler en god forklaring.

Tre forskere, David Hathaway (NASA/Marshall Space Flight Center), Giuliana de Toma (High Altitude Observatory) og Matthew Penn (National Solar Observatory) præsenterede mulige forklaringer ved denne måneds møde i ”American Astronomical Society's Solar Physics Division”, men deres resultater udløste en livlig debat i stedet for en videnskabelig konsensus. Hvad betyder alt dette så?

Vi må holde øjnene fæstnede på Guds ord og indse, at vi hurtigt er på vej ind i de profetier, der blev forudsagt for tusinder af år siden i de Bibelske profetier.

Åbenbaringen 8:12:
”Den fjerde engel blæste i sin basun, og en tredjedel af solen og en tredjedel af månen og en tredjedel af stjernerne blev ramt, så en tredjedel af dem formørkedes, og dagen mistede en tredjedel af sit lys og natten ligeså.”

Åbenbaringen 16:8:
”Den fjerde engel hældte sin skål ud over solen, og den fik givet at brænde menneskene med sin ild.”