09.08.2013

Den Russiske Bjørns opstigning.

Fra Endtimeheadlines/
9. august 2013.

Den Russiske Bjørn er stærkere og mere magtfuld, end nogensinde før.

Desværre forstår de fleste Amerikanere ikke dette. De tænker stadig på Rusland som en "eks-supermagt", der blev gjort næsten irrelevant, da den kolde krig sluttede. Og ja, da den kolde krig sluttede, var Rusland i en knudret forfatning.

Jeg fik en chance for at gå der i begyndelsen af halvfemserne, og på det tidspunkt var Rusland en økonomisk katastrofezone. Russisk valuta var så værdiløst, at jeg spøgte med, at jeg kunne veksle en 20-dollarseddel og købe Kreml.

Men siden da er Rusland drønet tilbage til livet. Da Vladimir Putin blev Præsident, begyndte den Russiske økonomi meget hurtigt at vokse. I dag er Rusland et økonomisk kraftcenter, der er velsignet med en overflod af naturlige ressourcer.

Deres gæld i bruttonationale nøgletal er meget lille, da de faktisk har et handelsoverskud hvert år, og de har det næst mest magtfulde militær på hele planeten.

De, der undervurderer Rusland på dette punkt, tager grueligt fej. Den Russiske Bjørn er tilbage, og i dag er den en mere frygtindgydende modstander, end den var på noget tidspunkt under den kolde krig. More
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Det andet dyr lignede en bjørn. Det blev rejst halvt op, og i sit gab holdt det tre ribben mellem tænderne; så blev der sagt til det: »Rejs dig, og æd meget kød!« Dan 7:5.

"Det dyr, jeg så, lignede en panter, dets fødder var som en bjørns og dets mund som en løves mund, og dragen gav det sin magt og sin trone og stor styrke." Åb 13:2.