10.08.2013

Vatikanets gejstlige ønsker rettigheder som beboere i Israel.

Fra News that matters
8. august 2013.

"Katolikker er ikke udlændinge her. De er en integreret del af livet i staten Israel". ‬‬

Det siger Vatikanets gejstlige om den aftale, der skal løse udestående beskatningsspørgsmål og normalisere Katolsk tilstedeværelse i landet.

Ifølge ledende Katolske embedsmænd i Jerusalem vil Israel og Den Katolske Kirke snart underskrive en aftale, der vil regulere de finansielle forbindelser mellem dem. De gejstlige siger, at den forsinkede aftale vil løse udestående skattespørgsmål og normalisere den Katolske tilstedeværelse i Israel.

"Tanken er at give en juridisk ramme og sige, at Katolikker ikke er udlændinge her — de er en integreret del af livet i staten Israel," sagde Fader Pierbattista Pizzabella, Kustoden for Det Hellige Land og ansvarlig for de kristne helligsteder, til en gruppe journalister, herunder ”The Media Line”. "Katolikker skal have en klar position ifølge lovgivningen og de internationale aftaler."

Den Katolske Kirke ejer også mange ejendomme i Israel, og der har været uenighed om, hvorvidt alle ejendommene er skattefri.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Den Romersk Katolske Kirke bør fortsætte med at blive stemplet som "indrejsende udlændinge" i Israel.

Åb 2:2:
”Jeg kender dine gerninger og din møje og udholdenhed og véd, at du ikke kan døje de onde, og at du har prøvet dem, der påstår at være apostle, men ikke er det, og har fundet, at de lyver.”

For det første: Katolicismen er ikke troen på det Jødiske folk, og det er heller ikke Kristen tro. Det er ikke den oprindelige kristendom, der blev dannet i det første århundrede, men en New Age-kopi, der blev etableret i årene efter 315 e.Kr. i hovedstaden i det hedenske imperium Rom.

For det andet: Repræsentanter for den Katolske kirke er ikke loyale over for staten Israel. De repræsenterer Vatikanstaten i Rom. Italienerne er altid blevet, og bliver stadig, stemplet som udlændinge i Israel.

For det tredje: Den Romersk Katolske Kirke er skyldig i forfærdelige forbrydelser mod mennesker, der boede i Israel f.eks. under korstogene. Det, Vatikanstaten hævder er deres ejendomme i Israel, ligger alt på stjålet jord. Det blev især stjålet i år 1099 til år 1291 e.Kr., da Paven besatte Israel. Disse ejendomme burde gives tilbage til den Jødiske nation, og fremover styres af Hebraiske Kristne.

For det fjerde: Den Katolske Kirke repræsenterer ikke Evangeliske Kristne. Dens påståede overherredømme over Kristendommen er bygget på fremstillingen i kirkehistorien, og fordrejer de Bibelske Sandheder.

Så der er ingen grund til at acceptere nogen af kravene fra Vatikanet.

2 Kor 6:14:
De troende og de vantro
”Træk ikke på samme hammel som de vantro! For hvad har retfærdighed med lovløshed at gøre, eller hvad har lys til fælles med mørke?”