22.08.2013

Fodboldspillere ofrer får til Ba'al for at vinde spillet.

Fra News that matters
22. august 2013.

En præst fra den lokale Moske' blev inviteret til at føre tilsyn med offeret, og man offentliggjorde et billede af det uheldige sorte får, der blev kørt ind på banen på en kærre.

Få timer før de Skotske champions ankom til Astana Arena til en træningskamp på den plastiske bane, havde holdet fra Kasakhstan igen dræbt et får, der skulle bringe dem held og lykke.

Ofringen fandt sted i et hjørne af stadion, før Shakhter-spillernes træner, Viktor Kumykov, skridtede dem af. Han var senere meget fåmælt om "traditionen."

Den Keltiske leder blev på et pressemøde spurgt om hjemmeholdets usædvanlige ritual før kampen og sagde: "Man er nødt til at respektere det. Det er en anden kultur. Spillerne har deres egen overtro."

"Vi har en meget forskelligartet gruppe spillere fra forskellige dele af verden med forskellige religioner, og det må man respektere. De har deres egen individuelle måde at forberede et spil på."


Source: The Telegraph

Webstedet vesti.kz skrev, at en præst fra den lokale Moske' blev inviteret til at føre tilsyn med offeret og offentliggjorde et billede af det uheldige sorte får, der blev kørt ind på banen på en kærre.

I mange lande med Muslimsk flertal som Kasakhstan ses den rituelle slagtning af et får før en stor begivenhed som lykkebringende. Kødet fra de slagtede får fordeles derefter ofte blandt de fattige.

Source: Fox News

Kommentar:
I det seneste årti har verdenssporten udviklet sig til en religion. Både spillerne og tilhængerne tilbeder idoler og penge.

Det er interessant, at Muslimske fodboldspillere i Kazakstan ofrer et får. Muslimernes "gud" kræver blodofre, men man kan ikke acceptere Messias’ blod.

Muslimer, der afviser Jesu blod, må bringe andre former for blod til deres "gud", ligesom til Molok og Ba'al.

I Islamiske nationer ofrer Muslimerne endog deres egne brødre, for at behage "gud". Når blodet flyder i gaderne i Islamabad eller Bagdad, råber de af glæde "Allahu akbar".

For 2.000 år siden tilbød den levende Gud menneskeheden en bedre løsning. Jesu blod.

Hebr 9:14:
”..så må Kristus, der i kraft af en evig ånd frembar sig selv som et lydefrit offer til Gud, med sit blod langt bedre kunne rense vor samvittighed fra døde gerninger, så vi kan tjene den levende Gud.”

Et menneske, der går ind under Jesu herredømme, behøver ikke længere at løfte hånd mod nogen. Blodet fra Guds Lam har betalt for al synd til forløsning. Alle synder er tilgivet - vasket væk en gang for alle.

Amen.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Herren elle Ba'al?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
"Gud talte alle disse ord:  »Jeg er Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset. Du må ikke have andre guder end mig." 2 Mos 20:1-3.