22.08.2013

Teenagere dræber baseballspiller ’for sjov’.

Fra Endtimeheadlines/
21. august 2013.

"Vi ville bare se nogen dø"!

Mens familiemedlemmerne til en Australsk baseballspiller, der blev skudt ned i Oklahoma, sørgede over hans død, sagde politiet, at college-atleten blev ramt af tre teenagere, der simpelthen "ønskede at se nogen dø".

De mistænkte fulgte Chris Lane på 22 år, da han joggede ved siden af en vej i Duncan, Oklahoma, fredag eftermiddag, skød ham i ryggen og efterlod ham døende ved vejsiden, sagde Duncans politimester, Danny Ford.

Lane gik på ”East Central University” i Ada, Oklahoma, på et baseball-legat. Han var i byen for at besøge sin kæreste. "Han var ved disse tre drenges bopæl, da de udvalgte ham som mål. De gik ud og fik fat i et køretøj og fulgte ham."

Mens ingen så den faktiske skudscene, sagde Ford, at flere mennesker hørte et skud, og "så Lane vakle på tværs af vejen, gå ned i knælende stilling og bryde sammen ved vejsiden." Vidner rapporterede også, at en sort bil hurtigt kørte væk fra gerningsstedet.  More
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Se desuden: Er dette Amerika fremover?
----------------------------------------------------------------------------------------------------
"Og fordi lovløsheden tager overhånd, skal kærligheden blive kold hos de fleste.  Men den, der holder ud til enden, skal frelses." Matt 24:12-13.