09.08.2013

Iran gør sig klar til at sende atombomber mod Amerika.

Fra News that matters
9. august 2013.

Iran har bygget en ny raketaffyringsrampe, som sandsynligvis vil blive brugt til test af ballistiske missiler.

Dette ifølge militære analytikere, der har publiseret satellitbilleder af strukturen.

Et billede af basen, som er taget sidste måned og publiceret af IHS Jane’s ”Military and Security Assessment”, viser et 23 meter højt affyringstårn, der står på en affyringsrampe, sammen med et 125 meter langt udstødningsrør.

Analytikere siger, at da det ufærdige sted 25 km sydøst for Shahrud ingen lagerplads har til det flydende raket-brændstof, som anvendes i det Iranske rumprogram, tyder det på, at stedet er bygget til ballistiske missiler, der bruger fast brændstof.

Source: The Telegraph, UK

Kommentar:
Det er en farlig illusion og et frygteligt bedrag at tro, at det er muligt at leve med et nukleart bevæbnet Iran.

Ayatollahen kritiseres dagligt af sin dæmon -"gud" for ikke at kunne bringe den tabte 12. Imam Mahdi til verden. Han kan først komme tilbage, når de to Sataner er blevet ødelagt. Den lille Satan er Israel. Den større Satan er USA.

Al magt i himlen og på jorden tilhører Bibelens Gud - ikke Satan. Dette blev bekræftet i den samtale, der fandt sted i Jobs bog.

Job 1:12:
”Da sagde Herren til Satan: »Nu får du magten over alt det, han ejer; men ham selv må du ikke række hånden ud imod.« Så forlod Satan Herren.”

Det må være smertefuldt for de religiøse ledere i Teheran at se, at begge disse "to Sataner" stadig findes. Men så snart, Iran får både atombomber og nogle langtrækkende ballistiske missiler, vil Washington DC blive ødelagt, "allah” til ære.

Sådan er det onde i Islam - en religion, der ikke bygger på en åbenbaring fra Gud, men fra en dæmon, som blev sendt af Satan for at vejlede en falsk profet ved navn Muhammad. Og kun hvad Bibelens Gud tillader, kan finde sted.

Det er den smertefulde sandhed om over en milliard Muslimer. De har brug for at omvende sig og acceptere Israels Gud. Den levende Gud er Faderen, Sønnen og Helligånden.

Amen.