13.08.2013

Lille dreng beder til Obama - med video.

Fra Endtimeheadlines/
12. august 2013.

Selvom den Amerikanske Præsidenter meget vel kan være den mest magtfulde på jorden, er den effektive sætning dog "på jorden". Men der har udviklet sig en række hændelser, hvor Barack tilskrives meget, meget mere. Det seneste er en online video, hvor en lille dreng beder til Obama. Ikke for ham. Ikke om ham. Men TIL ham.

"Tak for alle de ting, du har hjulpet os med. Tak for, at du har mod til det, og har taget ansvaret for alt det, du har gjort for os. Gud har givet dig en særlig magt, og du håndterer den fint," beder drengen. "Du er god, Barack Obama. Du er stor. Og når du bliver ældre, vil du være i stand til at gøre store ting, Kære. Steven."

I en rapport på Caintv.com, et websted, hvor præsidentkandidat for det Republikanske Parti, Herman Cain spiller en hovedrolle, skrev Robert Laurie: "Hvis du troede, at Barack Obama blot er en dødelig mand, valgt til en midlertidig placering i embedet, troede du forkert. Ifølge denne video er han meget, meget, mere end det. Han er et guddommeligt instrument, der er udstyret med særlige Gudgivne "beføjelser." More