12.09.2013

Mindre Jordskælv følt i Jerusalem-området.

Fra Endtimeheadlines/
12. september 2013.

Et mindre jordskælv kunne mærkes i Jerusalem-området i morges (torsdag). Ifølge Israel Geophysical Institute målte jordskælvet 3.5 på Richter-skalaen. Der var ingen rapporter om skader. Ifølge instituttet indtraf jordskælvet kl. 4:20 lokal tid.

Epicentret for jordskælvet var i et område nord for Det Døde Hav, cirka 30 kilometer uden for Jerusalem. Beboerne i Jerusalem og byens østlige forstæder rapporterede, at de følte rystelserne. I juni blev et jordskælv målt til 4,8 på Richter-skalaen og kunne mærkes i det sydlige Israel.

I maj 2012 blev et jordskælv målt til 5,3 på Richter-skalaen med epicenter i Cypern. Det kunne mærkes i hele Israel. Mere end 100 opkald fra bekymrede borgere blev modtaget alene i den nordlige by Tzfat, sagde rapporter. Jordskælvet blev følt så langt væk som Bat Yam, Kfar Saba, Ramat Hasharon, Ra'anana og andre områder i det centrale Israel.

I de seneste år har skolebørn rundt om i landet fra børnehavealderen og op deltaget i årlige jordskælvs-øvelser i deres skoler, og har øvet de sikkerhedstrin, de skal foretage, når jorden begynder at ryste.

I et nyligt interview fortalte Dr. Ephraim Laor, som leder ”National Steering Committee for Earthquake Preparedness”, til Arutz Sheva, at hver enkelt Israeler skal forberede sig på, at et større jordskælv kan ramme Israel.

Eksperter har advaret om, at Israel ventes at blive ramt af et større jordskælv i de kommende år. Arutz Sheva
---------------------------------------------------------------------------------------
"...sted efter sted skal der komme hungersnød og jordskælv" Matt 24:7b.