13.10.2013

Breaking News fra Israel uge 42.

Hvorfor Israel modsætter sig internationale styrker i Jordandalen - video.
.
- PAs hatpropaganda forhindrer fred med Israel
Palestinsk hatpropaganda – på alle nivåer – er det største hinderet for fred med Israel, skriver etterretningsminister Yuval Steinitz i en artikkel i New York Times.
.
Ingen barmhjertighed for de fattige i Israel.
Statistisk Bureaus rapporter viser, at 40 procent af de Israelske børn er i risiko for at komme under fattigdomsgrænsen, sammenlignet med 20 pct. i gennemsnit i EU-blokken.
.
Netanyahu: Jeg har brug for en fredspartner.
Med al fokus på Irans nukleare forhandlinger i Genève kan man nemt glemme, at der stadig finder bilaterale Israelsk-Palæstinensiske fredsforhandlinger sted... på en måde.
.
Kraftig økning i bygging i Judea og Samaria
Den radikale venstresidens Fred Nå (NGO) har rapportert en betydelig økning i bygging i Judea og Samaria i første halvdel av 2013.
.
Ny spionavsløring ryster Midt Østen
Hizbollahs Al Manar nettverk rapporterer at organisasjonens kontraspionasjeagenter har fanget en hauk i en by i Nord-Libanon, med en sender på kroppen og et armbånd rundt beinet med ordene «Israel» og «Tel Aviv». 
  .
”Det er alvor, når Netanyahu taler om at angribe Iran.”
Premierminister Benjamin Netanyahu udtalte tirsdag en ny dårligt tilsløret trussel om at angribe Irans nukleare program, hvis det fortsætter, og en fremtrædende pensioneret sikkerhedsmand advarede om, at den Israelske leder er dødsens alvorlig.
.
EU parat til at skabe "fred i vor tid."
Israel opfordrer verdensmagterne til at stå fast med hensyn til Iran, når Genève-forhandlingerne starter.
.
Indien och Israel bästa vänner.
Indien är stort - 1.3 miljarder jämfört med Kina 1.4 miljarder och lilla EU på 750 miljoner. Genomsnittsinkomsten är fortfarande låg, $3900/år, men medelklassen växer dramatiskt. Den tekniska kunskapen finns och växer - även svenska företag utlokaliserar programmeringsuppdrag dit.
.
Iraner dømt for terrorplan mot israelske mål i Aserbajdsjan
Irans nabostat Aserbajdsjan har gode forbindelser med Israel, blant annet gjennom kjøp av våpen. Det har gjort landet atraktivt for iranskstyrt terror. Fredag dømte en domstol i Aserbajdsjan en iransk spion til 15 års fengsel for å ha planlagt et angrep på den israelske ambassaden i landet skriver telegrambyrået AFP.
.
Iransk topgejstlig siger, at Israel skal destrueres, advarer U.S.
At anerkende Israel som illegitim var et af principperne i Irans Islamiske Revolution i 1979, og selv i dag mener Den Islamiske Republik, at Israel skal udryddes, sagde en ledende Iransk gejstlig, der er tæt på den øverste leder, lørdag aften.
.
Netanyahu: Stå alene, og sig så til dem, at de kan gå deres vej!
I lang tid klagede verden over Israels barske forsikring om at beskytte sig selv mod Irans fremstilling af nukleare våben. Israel har – indtil videre – ikke handlet med et forsvarsangreb, men den Iranske fjende står stadig ved Israels dør, viet til Israels ødelæggelse.
.
Enorm pengestøtte fra EU er sløst bort på korrupsjon og vanstyre av Abbas.
En britisk avis hevdet igår at den arabiske selvstyremyndighet har sløst bort over 16 milliarder norske kroner av støttemidler fra EU gjennom korrupsjon og vanstyre.
.
Som vanlig forveksler NTB aksjon og reaksjon
“Israel stanser levering av byggematerialer til Gaza,” melder nyhetsbyrået NTB mandag morgen. Alle som bare leser overskriften sitter igjen med inntrykk av Israel som den store stygge ulven.
.
Gjennombrudd for Israels sak i Goa, India
Ivar Fjeld, fra Sotra utenfor Bergen, driver et misjonsarbeid i India, der han blant annet har interessert seg for de jødiske og kristne røttene til inderne.
.
Terrortunellen i billeder.
.
Når jødene jages ut av Europa
«Etter Holocaust hvor europeere samarbeidet om å utrydde over 6 millioner jøder, hvorav 1,5 millioner barn, trodde vi at drømmen om å gjøre Europa jøderent var lagt død. Men slik ble det dessverre ikke.
.
«Abraham var ikke Jøde»
"Abraham var ikke en Jøde," insisterede det Arabiske Knesset-medlem, Ibrahim Sarsur, partileder for Den Forenede Arabiske Liste, i en erklæring, der blev frigivet til de Israelske medier i sidste uge.
.
Megatunell fra Gaza inn i Israel oppdaget av Israels forsvar
Ifølge Army Radio hadde en IDF enhet avdekket den massive tunellen sist torsdag, og ifølge forsvarets tjenestemenn var den ment å bortføre soldater eller gjennomføre et stort terrorangrep mot Israel.
.
Terrortunnel fra Gaza til Israel fundet.
Israelske sikkerhedsstyrker opdagede i sidste uge en 1,5-km lang tunnel, der går fra Gazastriben til en kibbutz i det sydlige Israel, blev der rapporteret søndag.
.
Valget mellem pest og kolera.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Tilgang fra: http://nyhedssider.blogspot.dk/
--------------------------------------------------------------------------------------------