20.12.2013

Nuklear kammerat øger fare for hemmelig Israelsk-Saudisk krig.

Fra Endtimeheadlines/
19. december 2013.

Obama-administrationen forstår ikke fuldt ud den fjendtlighed i den indre Arabiske mentalitet, der udfordrer stabiliteten i Mellemøsten. I kølvandet på atomaftalen med Iran, kan man se, at Israels og Saudi-Arabiens frustration og frygt også er tydelig i den øvrige Arabiske verden.

Den Amerikanske passivitet med hensyn til Syrien, den alvorligt mangelfulde foreløbige atomaftale, manglende fremskridt med hensyn til Israel-Palæstina-konflikten, tilbagetrækning af støtten til det Egyptiske militær efter fordrivelse af Præsident Obamas slæng i Det Muslimske Broderskab og optøningen i Amerikas forbindelser med Iran, har alt fremskyndet en uddybning af mistilliden og spændingen mellem USA og deres mangeårige allierede i den ustabile region.

Saudi-Arabiens afvisning af et sæde i FN's Sikkerhedsråd afspejler monarkiets voksende vrede over Verdens manglende evne til at reagere på den Syriske krise. Det føjer spot til skade, at Obamas egocentriske tilgang til bekæmpelse af radikal ekstremisme og hans apatiske forsøg på at forhindre Irans brug af atomvåben uopretteligt har ødelagt USA's troværdighed. Og Obamas engagement i at forhindre, at Iran anskaffer sig atomvåben er ganske enkelt en patologisk løgn. More.